Obavijesti

Sport

Komentari 9

Tresla se brda... IO Dinama neće raspravljati o Šimićevu otkazu?

Tresla se brda... IO Dinama neće raspravljati o Šimićevu otkazu?

Unatoč blamaži u Prištini, nakon dogovora klupskog vrha neće biti odlazaka u Maksimiru. Izvršni odbor u novom sastavu sastaje se u utorak

VIDEO

U Maksimiru će se u utorak prvi put sastati novi izvršni odbor Dinama. Prije koji dan činilo se da bi to mogla biti sjednica na kojoj će iz Maksimira odletjeti Dario Šimić, član uprave zadužen za sportsku politiku, nakon ispadanja u Konferencijsku ligu, slabog ulaska u prvenstvo i debakla u Prištini.

Ipak, čini se kako će bivši hrvatski reprezentativac preživjeti i utorak, kako će ostati na poziciji i u idućim tjednima i mjesecima.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamo - Istra 3-0

Pokretanje videa...

Dinamo - Istra 1961 3-0 (sažetak) 01:53

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Mirko Barišić, Većeslav Bergman, Ivica Cvitković, Vladimir Gašparović, Nikola Hanžel, Damir Najmenik, Ivan Nauković, Milivoj Novak, Dubravko Skender, Ante Todorić, Heinz Truskaller, Janko Gogolja i Dragutin Kamenski raspravljat će o aktualnim temama u klubu, a ima ih napretek.

Prije svega, na dnevnom redu bit će dosadašnji rezultatima, predstojećem zimskom prijelaznom roku, gdje se očekuju kvaliteniji igrači nego ovog ljeta, ali ne bi trebao raspravljati o odlasku Darija Šimića.

Nakon nekoliko prospavanih noći, praktički ponuđene ostavke Sergeja Jakirovića, kojemu su u upravi odmah poručili kako vjeruju u njega i kako žele da ostane, a onda i nakon nedjeljne pobjede nad Istrom uz nekoliko promjena u sastavu bura se smirila u Maksimirskoj 128.

Priština: Mirko Barišić i Dario Šimić prate utakmicu FC Ballkani i GNK Dinamo

Poslovično medijima nedostupan Šimić čak se u međuvremenu oglasio u intervjuu za Jutarnji i poručio kako po njemu trebaju lupati ako je to za Dinamovu dobrobit, a loš prijelazni rok argumentirao odgovornim raspolaganjem nad novcem i visokim zahtjevima drugih klubova u HNL-u oko odštete za moguće transfere.

Članovi izvršnog odbora i predsjednik Barišić vjeruju u aktualnog člana uprave pa će Šimić i na zimu kreirati sportsku politiku Dinama. Naravno, ako u međuvremenu ne dođe do nove rezultatske krize.

"Modri" praktički nemaju pravo na kiks, love zaostatak za Rijekom i Hajdukom u prvenstvu, a u Europi bi neprolazak skupine bio težak podbačaj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše