To je to što me zanima!

Trezeguet: Stavljam se na raspolaganje reprezentaciji

Blanc me dobro poznaje, kao igrača i kao osobu. Trebam li mu, odazvat ću se. Pozove li me Lolo, odmah ću stići, kaže napadač David Trezeguet
Vidi originalni članak

Sada kada Raymond Domenech, s kojim je bio u svađi, više nije izbornik francuske nogometne reprezentacije ona može ponovno računati na Davida Trezegueta. Napadač Herculesa sam se otvoreno nudi izborniku Laurentu Blancu.
- Blanc me dobro poznaje, kao igrača i kao osobu. Trebam li mu, odazvat ću se. Pozove li me Lolo, odmah ću stići - kazao je Trezeguet koji je posljednji puta za "tricolore" nastupio u 1-0 pobjedi tijekom prijateljske utakmice protiv Engleske 2008. godine.
- Činjenica da Domenech više nije izbornik kod mene mnogo mijenja na stvari, a ako je Louis Saha, kojem su 32 godine, pozvan, onda to znači da šansu imamo svi - dodao je napadač koji će u listopadu napuniti 33 i koji je s Blancom osvojio Svjetsko prvenstvo 1998., a svojim zlatnim golom 2000. donio Francuskoj europski naslov. Blanc će 30. rujna objaviti popis igrača na koje računa na predstojećim utakmicama kvalifikacija za Euro 2012. Hoće li mu se otvoriti vrata povratka u reprezentaciju, saznat će tada i Trezeguet.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • MALDINI1899 17.09.2010.

    kako mi je ova lopta nike .sexy :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare