To je to što me zanima!

Tri tisuće plesača u Zagrebu, Osječani i Karlovčani najbolji

Plesači su nastupali u svim plesnim disciplinama, a prva tri mjesta ukupnih pobjednika su osvojili plesni klub Shine iz Osijeka, St. Art iz Karlovca i Be Funky iz Slovenije
Vidi originalni članak

Tri tisuće plesača svih uzrasta, blještavilo kostima, koreografija, pjesma i akrobacije... Zagreb je opet bio plesno središte Europe.

U dvorani osnovne škole Malešnica u Zagrebu održan je plesni spektakl Winter International Dance Open 2019.

Okupio je brojne plesače iz cijeloga svijeta. Ovo je treći Winter International Dance Open u organizaciji svjetske federacije IBFF Fit Kids i plesnog kluba Bambi Kids.

Ovo je ujedno bila i prilika da predsjednica IBFF Fit Kidsa Slobodanka Tintor svečano uruči IBFF Fit Kids licence predstavnicima Rusije, Bjelorusije i Italije.

Plesači su nastupali u svim plesnim disciplinama (fit kids, acrobatica, hip hop, moderni ples, jazz dance, balet...), a prva tri mjesta ukupnih pobjednika su osvojili plesni klub Shine iz Osijeka, St.Art iz Karlovca i Be Funky iz Slovenije.

Ovo je bilo posljednje natjecanje ove godine, na kojem su se natjecatelji mogli kvalificirati za IBFF Fit Kids europsko prvenstvo koje će se održati u Beču, u ožujku 2020. godine.

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • kovac7 11.12.2019.

    Nema zagreba.. Slavonija najbolja. Bravo.. :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare