To je to što me zanima!

Tri u tri dana: Hrvatska opet dobila Mađare i osigurala Elitu!

Prvo seniori, pa juniori, a onda i klinci U-19. Hrvatska je ovih dana nerješiva enigma mađarskim nogometašima. U tri dana ubilježili su tri poraza u tri dobne skupine
Vidi originalni članak

Sanjaju nas Mađari posljednjih dana. Ne jednom, ne dva puta, već tri utakmice zaredom mađarski nogometaši izgubili su od Vatrenih

Sve je krenulo u četvrtak kada je Hrvatska s uvjerljivih 3-0 slavila protiv Mađarske na Poljudu i tako došla na korak od plasmana na Europsko prvenstvo, koji će moći potvrditi u nedjelju u 20.45 sati na gostovanju kod Walesa.

Dan kasnije, Igor Bišćan u novom izazovu u karijeri s U-21 reprezentacijom pobijedio je Mađare 4-1 u prijateljskom susretu. Bila je to dobra uvertira za San Marino 14. listopada jer nam pobjeda u skupini treba kao suho zlato. Loš start i poraz od Škotske trebao bi se izravnati pobjedom u San Marinu.

A u subotu su slavili i klinci U-19! Nakon pobjede nad Kazahstanom u prvom kolu kvalifikacijskog turnira Skupine 13 u Mađarskoj, Hrvatska U-19 sastala se upravo s domaćinima u drugom kolu te još jednom ubilježila sva tri boda rezultatom 2-0.

Šarić je donio Hrvatskoj vodstvo u 53. minuti, a kapetan Vušković u samoj je završnici realizirao penal za 2-0 i potvrdu hrvatske pobjede.

S maksimalnim učinkom u prva dva kola izabranici Josipa Šimunića osigurali su plasman u Elitno kolo kvalifikacija za Europsko prvenstvo u Sjevernoj Irskoj sljedeće godine.

U posljednjem, trećem kolu mladi će Vatreni igrati protiv Gruzije, koja također ima svih šest bodova, a Mađarska i Kazahstan borit će se za osvajanje trećeg mjesta na tablici.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • FRTUNAL 13.10.2019.

    Ja najvise volim mađarice mlade Koje svoje usne sladoledom hlade

  • filip946 13.10.2019.

    Samo sto u21 nisu juniori i u19 nisu klinci

  • noobcamper 13.10.2019.

    Šimunićeva pobjeda teže padne nekim (etničkim) Hrvatima nego Mađarima

Komentiraj...
Vidi sve komentare