To je to što me zanima!

Troha: Normalno je da mi je bolje kad sam u 'žiži’

Karijeru je gradio u Sloveniji. Ove sezone konačno je došao u Cibonu, a Marshallova suspenzija donijela mu je važniju ulogu
Vidi originalni članak

Prvu od 13 utakmica, koliko će igrati bez Rawlea Marshalla ne ublaži li mu NLB liga suspenziju, Cibona je dobila u Novome Mestu protiv Krke 74-58. Kao i u okršaju protiv Budućnosti, koji je Marshall propustio zbog incidenta sa sucem Srđanom Dožaijem, značajniju je minutažu dobio Robert Troha, 31-godišnji Velikogoričanin koji je najveći dio karijere proveo u Sloveniji, a ove sezone prihvatio je izazov i došao u Cibonu.
- U Sloveniji sam cijelo vrijeme igrao u kontinuitetu pa mi je uloga u Ciboni nova, ali mislim da sam se dobro prilagodio. I dosad sam često 'uletavao’, a sad ću vjerojatno imati i više prostora, ali sve ovisi o tome kako ću reagirati. Normalno je da mi je bolje kad sam u 'žiži’ - rekao je Troha, koji je za 30 minuta protiv Krke zabio 11 poena.
Velimiru Perasoviću neće biti lako tri mjeseca bez Marshalla, ali preboljet će ga bude li Troha stalno pružao ovakve partije.
- Marshall je naš najbolji strijelac i izuzetno nam je bitan, ali moramo bez njega i drugi moraju uskočiti. Tako nam je Troha vrlo važan - rekao je Perasović, koji opet nije ni minutu dao Branimiru Longinu.
- Nisam mogao u neizvjesnoj utakmici staviti igrača koji dugo nije igrao. Zaigrat će kad ocijenim da nam može pomoći - kaže Peras.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare