To je to što me zanima!

Tsonga razbio očajnog Rogera Federera te ušao u polufinale...

Iznenađenje u četvrtfinalu Roland Garrosa priredio je Jo-Wilfried Tsonga koji je u tri seta izbacio Rogera Federera (7-5, 6-3, 6-3). Tsonga će igrati protiv Davida Ferrera
Vidi originalni članak

Jo-Wilfried Tsonga s lakoćom se obračunao s Rogerom Federerom u četvrtfinalnom meču Roland Garrosa i ušao u polufinale. Francuski tenisač sve je riješio u tri seta, bilo je 7-5, 6-3, 6-3 za Tsongu. Federer kao da danas nije došao na teren.

Tsonga je dominirao gotovo cijelim mečom. Federer je jedino na početku bio bolji, ali francuski tenisač brzo je zavladao terenom. Tsonga je imao nevjerojatnih 14 break lopti na Federerov servis. Švicarac je loš dan zaokružio s 34 neforsirane pogreške.

Tsonga će u polufinalu Roland Garrosa igrati protiv Španjolca Davida Ferrera koji je u četvrtfinalu bio bolji od Tommyja Robreda. Sjajni Ferrer razbio je Robreda i prepustio mu samo četiri gema. U srijedu će preostala dva četvrtfinala igrati Đoković i Haas te Nadal i Wawrinka.

Roland Garros, četvrtfinale:

Ferrer (4) - Robredo (32) 6-2, 6-1, 6-1

Tsonga (6) - Federer (2) 7-5, 6-3, 6-3

Idi na 24sata

Komentari 43

  • sarkastik76 05.06.2013.

    penzija

  • Fedal_1 05.06.2013.

    Federer uopce nije iigrao toliko lose,istina da nije to bila njegova igra no za to je zasluzan i tsonga koji ga je prisilio da grijesi...! Tsonga kad je u elementu gotovo ga je nemoguce dobit,to su toliko jake i duboke lopte + servis koji je odlican i jednostavno te prisili da grijesis jer ako se branis takodjer nemas sanse....!Omjer winera tsonga 26-federer 25 dovoljan podatak da kaze da je tsonga taj koji je vodio igru i nije pustao federeru da mlati winere kao protiv ostalih tenisaca....! Zato federer protiv berdycha i tsonge uz nadala ofc u zadnje vrijeme ima najvise problema jednostavno tsonga i berdych federeru ne daju da vodi igru nego su oni ti koji to rade i federer se nadje u obrambenoj poziciji najcesce i radi greske....! I jos ovi sta se opet nadju da lupaju za penziju kako vam se ne da pisat od nekog penziji kakva penzija,covjek je u rimu i madridu dosao dalje od vaseg djokovica sta znaci da po tome djokovic ne treba vise ni da igra zar ne!? Ovde bi takodjer dosao dalje da je naisao na bilo koga osim tsonge npr da mu je stan dosao,pa haas ili robredo..! Kompleksi su cudo!

  • sportas34 05.06.2013.

    ocekivano , ali Federer je bio i ostao gospodin te je zato najbolji ikada

Komentiraj...
Vidi sve komentare