To je to što me zanima!

Tucak: Što smo sve promašili, pa normalno da smo izgubili...

Osam golova je pristojan rezultat protiv Mađara, ali napad nije bio na nivou. Kad se to dogodi u jednoj ovakvoj utakmici, normalno je da se i izgubi, kaže Tucak
Vidi originalni članak

Hrvatska vaterpolska reprezentacija izgubila je četvrtfinale Europskog prvenstva protiv Mađarske 8-5 i ispala iz borbe za medalju. Nema razloga za sreću u reprezentaciji.

- Potpuno zaslužena pobjeda Mađara jer su odigrali jednu odličnu utakmicu. Mi smo donekle u obrani izgledali dobro, ali šteka u napadu što je sigurno zasluga njihovog golmana koji je danas branio fenomenalno. On je danas napravio tu razliku. Što je tu je, to je sport. Zato ga volimo, zato ga i igramo. Uvjeren sam da ćemo na sljedećem natjecanju biti bolji - rekao je kapetan Hrvatske vaterpolske reprezentacije Josip Pavić.

Hrvatska je, u globalu, ostavila prosječan dojam. U dvije najvažnije utakmice je zakazala.

- Izgubili smo utakmicu od Mađarske zasluženo. Bili su bolji cijelu utakmicu i mislim da smo cijeli turnir odigrali ispod nivoa. To se prije svega odnosi na ove dvije utakmice koje smo podbacili (protiv Srbije i sad ova protiv Mađarske). Nažalost smo ispali iz borbe za medalju - tužnim glasom je rekao Damir Burić.

Izbornik Ivica Tucak je svjestan situacije, ali zna i da su sljedeće na redu Olimpijske igre.

- Što reći... Zaslužena pobjeda Mađarske. Previše toga nismo danas iskoristili da bi mogli računati na pozitivan rezultat. Previše propuštenih šansi, zicera, izrađenih situacija, peterac. Što ja znam što smo sve danas promašili... Obrana i nije bila toliko loša. Osam golova je pristojan rezultat protiv Mađara, ali napad nije bio na nivou. 

- Kad se to dogodi u jednoj ovakvoj utakmici protiv ovakvog protivnika onda je normalno da se utakmica i izgubi. Idemo sad pokušati završiti ovaj turnira na najbolji mogući način. I onda napraviti analizu ovog stanja danas za Olimpijske igre - zaključio je izbornik vaterpolske reprezentacije.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • napoleonov sin 20.01.2016.

    ova reprezentacija uopće nije dobra.i ne mogu više od ovoga

  • Ja Zmaj 20.01.2016.

    Žao mi je momaka,ali jedini isključivi krivci za ovo sve se nalaze u savezu. Pa dajte recite gdje vam je pamet bila da naj boljeg ,dokazano, trenera na svijetu pustite? Samo nemojte piliti da je "želio" otići. Prije da je bilo da nije želio neke pulenčiće ugurati u reprezentaciju...pa se onda eto sa autoritetom Tucakom provodi podmlađivanje. Al smo sami sebi glupavi....pa to je neviđeno.

  • dobro jutro 20.01.2016.

    Pa zar je jos izbornik,moralno bi bilo da on da ostavku,prije nego je dobije

Komentiraj...
Vidi sve komentare