To je to što me zanima!

Kovačićev Chelsea pobijedio na 'gostovanju' neugodni Porto

Porto je bio bolji, imao igru i dojam, ali nije imao konkretne rezultate i Chelsea je pobijedio na 'gostovanju' 2-0 golovima Masona Mounta u 32. i Bena Chilwella u 82. minuti
Vidi originalni članak

Porto nije uspio pobijediti Chelsea u 'domaćoj' utakmici na Sevillinom Sanchez Pizjuanu. Portugalci su imali igru i dojam, ali Chelsea je bio konkretniji i pobijedio 2-0 u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka.

Trenutačno druga momčad portugalske lige iznenadila je Kovačića i ostatak društva odličnom i organiziranom igrom kojom su potpuno ugasili svu 'kreativu' Chelseaja. 'Plavci' su čekali na svoju prvu priliku do 32. minute i odmah - zabili. Mason Mount dobio je loptu u prostor i pogodio iskosa s desne strane.

Portugalci su i u drugo poluvrijeme krenuli snažno i krenuli nizati prilike ispred gola Chelseaja, nije im dosuđen ni diskutabilan penal za koji su iz VAR sobe sucu sugerirali da ga ne treba ni gledati.

POGLEDAJTE VIDEO Kovačić napao suca u blamaži Chelseaja: Srami se, najgori si!

No, ponovno ista priča. Chelsea iz ničega stvara dvije šanse. Prvo je Pulišić pogodio spojnicu, a nakon tek pola minuta Ben Chilwell prima loptu u prostoru, prolazi golmana i zabija u praznu mrežu 'domaćina'.

Hrvatski reprezentativac u redovima 'plavaca' Mateo Kovačić igrao je do sudačke nadoknade, kada je Tuchel 'ukrao' malo vremena uvevši u igru Emersona.

OBJE UTAKMICE Chelsea i Porto igrat će u Sevilli

Uzvrat, na koji Chelsea nosi veliku prednost, je na rasporedu sljedećeg utorka (13. travnja) također na Sanchez Pizjuanu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • darkoxyc 07.04.2021.

    Bravo Kova popravio se

  • bili__os2 07.04.2021.

    Nemam riječi za Kovu, ne smijem dobiti treći žuti.

  • DinkoČizik 07.04.2021.

    Zas uopće igraju kad se zna da će to doktor luka sve rijesit u finalu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare