To je to što me zanima!

Tudor: Favoriti smo s Levskim; Erceg: Prognoza? 3-0 za nas

Ovo je prvi put da je momčad ostala praktično na okupu, a novi igrači koji su dovedeni samo će popuniti roster i donijeti dodatnu kvalitetu onome što već imamo, kaže Tudor
Vidi originalni članak

Ovo su bile treće pripreme Frana Tudora s Hajdukom, Joan Carrillo je treći trener koji ih je vodio, i malo je reći da su igrači oduševljeni Španjolcem. 

- Znate kakvi su Španjolci, oni sve vole raditi s loptom, a to volimo i mi igrači. Vjerujem, kad bi bilo moguće, da bi i istezanja radili s loptom - nasmijao se Hajdukov bočni igrač Fran Tudor.

Iako su se s Pohorja spustili tek prije tri dana, igrači Hajduka su pripreme već zaboravili, jer već u četvrtak starta sezona utakmicom protiv Levskoga u Dugopolju.

- Ovo je prvi put da je momčad ostala praktično na okupu, a novi igrači koji su dovedeni samo će popuniti roster i donijeti dodatnu kvalitetu onome što već imamo. Bit će dosta borbe za početnih 11, trener Carrillo ima slatke brige, na njemu je da odluči tko će igrati, a na nama da povjerenje opravdamo igrama - kaže Tudor, koji će opet igrati na desnom boku, iako, i sam će to priznati, više voli krilnu poziciju.

- To je trenerova odluka, a ja se ne mogu i ne želim se miješati u njegove odluke. Uvijek dajem 100%, gdje god da igram. Vjerujem da bolje partije mogu dati na krilu, prema naprijed, što sam uostalom pokazao i igrama u reprezentaciji, ali ako sam potrebniji na beku, igrat ću beka.

Prvotimci Hajduka gledali su tijekom priprema uzvratni susret Sutjeske i Levskoga, i nisu bili posebno impresionirani izdanjem Bugara.

- Solidna su momčad, ali mi ne trebamo bježati od uloge favorita, nego je želimo i moramo opravdati na terenu. Očekujemo pobjedu, a bilo bi dobro ne primiti gol - zaključio je Tudor.

Za razliku od njega, Ante Erceg utakmicu najavljuje s puno više optimizma.

- Mislim da ćemo pobijediti, a moja je prognoza 3-0 za nas. Bilo bi mi drago da zabijem koji gol, ali nije važno tko će zabiti, važno je da mi ostvarimo željeni rezultat i plasman dalje - kaže Erceg, koji je bio prvo ime priprema, s tri gola potvrdio je sjajnu formu uoči početka sezone.

- Najvažnije je da smo mi završili pripreme zdravi i spremni za Levski, a ja sam osobno pun samopouzdanja, jedva čekam start sezone. Kad istrčimo u Dugopolju pred naše navijače sve se zaboravlja. Oni će nam dati dodatni motiv i snagu da izborimo dobar rezultat pred uzvrat. Moramo ih stisnuti od prve minute u kazneni prostor, i pokušati što prije dati gol - zaključio je Erceg.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • hyndai 12.07.2017.

    Ajmo Levskiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ......gaziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  • fellix 12.07.2017.

    Želim hajduku sve dobro...., pobjedu i prolazak dalje ali ove izjave....čije je to remek djelo..., igrača ili novinara.....!!!!

  • ante_maja 11.07.2017.

    bili ste favoriti I protiv Ferencvarosa I Dunafera

Komentiraj...
Vidi sve komentare