Obavijesti

Sport

Komentari 15

Tudor: Favoriti smo s Levskim; Erceg: Prognoza? 3-0 za nas

Tudor: Favoriti smo s Levskim; Erceg: Prognoza? 3-0 za nas
1

Ovo je prvi put da je momčad ostala praktično na okupu, a novi igrači koji su dovedeni samo će popuniti roster i donijeti dodatnu kvalitetu onome što već imamo, kaže Tudor

VIDEO

Ovo su bile treće pripreme Frana Tudora s Hajdukom, Joan Carrillo je treći trener koji ih je vodio, i malo je reći da su igrači oduševljeni Španjolcem. 

- Znate kakvi su Španjolci, oni sve vole raditi s loptom, a to volimo i mi igrači. Vjerujem, kad bi bilo moguće, da bi i istezanja radili s loptom - nasmijao se Hajdukov bočni igrač Fran Tudor.

Iako su se s Pohorja spustili tek prije tri dana, igrači Hajduka su pripreme već zaboravili, jer već u četvrtak starta sezona utakmicom protiv Levskoga u Dugopolju.

- Ovo je prvi put da je momčad ostala praktično na okupu, a novi igrači koji su dovedeni samo će popuniti roster i donijeti dodatnu kvalitetu onome što već imamo. Bit će dosta borbe za početnih 11, trener Carrillo ima slatke brige, na njemu je da odluči tko će igrati, a na nama da povjerenje opravdamo igrama - kaže Tudor, koji će opet igrati na desnom boku, iako, i sam će to priznati, više voli krilnu poziciju.

- To je trenerova odluka, a ja se ne mogu i ne želim se miješati u njegove odluke. Uvijek dajem 100%, gdje god da igram. Vjerujem da bolje partije mogu dati na krilu, prema naprijed, što sam uostalom pokazao i igrama u reprezentaciji, ali ako sam potrebniji na beku, igrat ću beka.

Prvotimci Hajduka gledali su tijekom priprema uzvratni susret Sutjeske i Levskoga, i nisu bili posebno impresionirani izdanjem Bugara.

- Solidna su momčad, ali mi ne trebamo bježati od uloge favorita, nego je želimo i moramo opravdati na terenu. Očekujemo pobjedu, a bilo bi dobro ne primiti gol - zaključio je Tudor.

Za razliku od njega, Ante Erceg utakmicu najavljuje s puno više optimizma.

- Mislim da ćemo pobijediti, a moja je prognoza 3-0 za nas. Bilo bi mi drago da zabijem koji gol, ali nije važno tko će zabiti, važno je da mi ostvarimo željeni rezultat i plasman dalje - kaže Erceg, koji je bio prvo ime priprema, s tri gola potvrdio je sjajnu formu uoči početka sezone.

- Najvažnije je da smo mi završili pripreme zdravi i spremni za Levski, a ja sam osobno pun samopouzdanja, jedva čekam start sezone. Kad istrčimo u Dugopolju pred naše navijače sve se zaboravlja. Oni će nam dati dodatni motiv i snagu da izborimo dobar rezultat pred uzvrat. Moramo ih stisnuti od prve minute u kazneni prostor, i pokušati što prije dati gol - zaključio je Erceg.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao