To je to što me zanima!

Tudor kod kuće slavio na klupi Lazija: Pobijedili su Bradarićeve

Felipe Anderson je postigao golove u 7. i 35. minuti, Vecino je pogodio u 14. minuti, a četvrti gol za Lazio postigao je Isaksen u 87. minuti. Jedini strijelac za Salernitanu bio je Tchaouna u 16. minuti
Vidi originalni članak

Lazio je pred svojim navijačima svladao Salernitanu s uvjerljivih 4-1 (3-1) u prvoj utakmici 32. kola talijanske Serie A, što je druga pobjeda za hrvatskog stručnjaka Igora Tudora otkako je sjeo na klupu rimske momčadi.

Felipe Anderson je postigao golove u 7. i 35. minuti, Matias Vecino je pogodio u 14. minuti, a četvrti gol za Lazio postigao je Gustav Isaksen u 87. minuti. Jedini strijelac za Salernitanu bio je Loum Tchaouna u 16. minuti.

Domagoj Bradarić je odigrao cijelu utakmicu za Salernitanu i bio jedan od ponajboljih igrača koja će se u sljedećoj sezoni natjecati u Serie B, jer je uvjerljivo zadnja sa 15 bodova.

Lazio je sa 49 bodova privremeno zasjeo na sedmo mjesto, s bodom više i utakmicom više od osmoplasiranog Napolija. Bod više, ali dvije utakmice manje ima šestoplasirana Atalanta. Vodeći Inter ima 82 boda, 14 više od drugoplasiranog Milana.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • AC.MILAN 13.04.2024.

    zašto Bradarić uporno ne dobija pozive kada igra na jako deficitarnoj poziciji i igra jako dobro u talijanskoj ligi? idealna prilika je bio ovaj kup što smo igrali

  • zagorac22 13.04.2024.

    kad bi mi doveli Tudora u Dinamo bili bi prvaci svijeta bez ikakovog problema

  • Lola Slavonska 13.04.2024.

    Vrime je 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare