To je to što me zanima!

Tudor: Ma bilo je ovo previše za našu mladost, to nam je lekcija

Imamo važnu utamicu s Osijekom, moramo se regenerirati. I dalje je sve u našim rukama, još je četiri kola do kraja. Idemo dobiti Osijek doma, kazao je trener Hajduka Igor Tudor...
Vidi originalni članak

Bez sedam igrača Hajduk je došao u Veliku Goricu i bilo je jasno da će se hajdučka mladost teško nositi s dobro organiziranom Goricom. To smo mogli vidjeti od samog početka kada su domaćini nametnuli svoj stil igre i vrlo brzo došli do gola.

Gorica je na kraju pobijedila 3-1 golovima Suka, Hamada i Ndiaye, dok je jedini gol za Hajduk zabio Jakoliš. No i taj gol je bio poklon od domaćina jer Splićani su bili u potpunosti nadigrani i nemoćni.

KOMENTAR Hajduk ni kompletan nikad nije slavio u Gorici, pa kako bi slavio s 'dječjim vrtićem'?!

- Bilo je previše ovo za našu mladost protiv dobro organizirane Gorice, čestitam im, mi se okrećemo budućnosti. Imamo važnu utakmicu s Osijekom, moramo se regenerirati. I dalje je sve u našim rukama, još je četiri kola do kraja. Idemo dobiti Osijek doma. Puno je izostanaka, bilo je logično da stanemo u obrani s četiri - kazao je Igor Tudor nakon utakmice koji je vrlo mirno podnio poraz te ga je očito već i prebolio.

Hajdukovi mladići jednostavno nisu mogli parirati čvrstim domaćinima u sredini terena, a upravo su zbog te nadmoći Goričani došli do tri lagana gola. Brnić, Nejašmić, Čuić, Vušković, Kreković, Blagaić su mladići koji su zaigrali protiv Gorice, a a riječ je sve o igračima s 20 ili manje godina...

GORICA - HAJDUK 3-1 Gorica i po četvrti put pobijedila Hajduk! Suk, Hamad i Ndiaye donijeli Lokomotivi 2. mjesto

Splićanima se za sljedeću utakmicu vraća nekoliko igrača kao što su Caktaš i Dimitrov, a to će bit ključna utakmica ako žele do Lige prvaka. Imaju bod više od Osijeka, ali i utakmicu više.

- Nije bila stvar u sustavu, ovo je za našu mladost bilo previše. Imali smo svoje šanse i prilike, ovo je jedna lekcija za njih. Nije bilo dovoljno kvalitete u te mladost za dobit utakmicu. Treba nešto više. Vrlo je važno pobijediti Osijek. Treba se dobro pripremiti. Igramo kod kuće, petorica igrača nam se vraćaju koji daju drugačiju težinu momčadi - zaključio je Tudor.

KAZNU MORA ODRADITI Hajduk odlučio: Protiv Osijeka s publikom, Rijeka bez gledatelja

Splićanima slijedi nekoliko teških dana, a onda im u nedjelju od 19 sati slijedi utakmica protiv Osijeka koja je biti ili ne biti. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Syrian 01.07.2020.

    Svakakvih sam se prodavača magle naslušao u Hajduku, al ovaj Tušo je top topova!

  • 01.07.2020.

    Najgori trener u Hajdukovoj povijesti,bez trunka samokritike,ajmo Tudore po 2,3 komada i protiv Osijeka,nije to puno primit za našu mladost,pa sramota je ovo velika

  • pipolino 01.07.2020.

    Do sada su bili krivi HNS,Mamić,suci, vanzemaljci a sada je kriva mladost!Dajte se odlučite.Priznajte, konačno da ne znate voditi klub niti igrati nogomet.Igrajte picikin.

Komentiraj...
Vidi sve komentare