To je to što me zanima!

I. Tudor: Mogli smo na kraju i dobiti, ali to ne bi bilo realno...

Što se mene tiče mislim da sam definitivno shvatio kako neću biti trener jer sam se očito rodio bez trenerske sreće. Pobijedio je nogomet, kaže trener Dinama Mamić
Vidi originalni članak

U prvom od tri najveća hrvatska derbija koja nas očekuju u 18 dana, Dinamo i Hajduk su na Maksimiru odigrali 2-2, a više razloga za zadovoljstvo imaju gosti iz Splita koji su do boda došli golom Maglice u sudačkoj nadoknadi. 

- Utakmica traje 90 minuta, igra se do kraja i mi smo uspjeli zabiti za izjednačenje. Čestitam svojim momcima, ali i Dinamu koji je bio jako dobar, ugodno me iznenadio. Profitirao je nogomet jer je utakmica bila lijepa za sve gledatelje - rekao je Igor Tudor te dodao:

- U zadnjih 15 minuta zaigrali smo s četvoricom u zadnjoj liniji i na kraju smo mogli i pobijediti, ali to ne bi bilo realno. Nogomet je specifičan sport u kojem ne pobjeđuje uvijek bolja ekipa - izjavio je trener Hajduka. 

Tudor: Spašeno je prvenstvo

Tudor smatra da je iščupani remi učinio prvenstvo i dalje zanimljivim.

- Da, mislim da je u neku ruku i spašeno prvenstvo, sada će sve ubuduće biti zanimljivije, ovako kako je završilo je ljepše i bolje za prvenstvo - izjavio je Tudor, koji je već navikao na komplimente:

- Često mi se događa da me se komplimentira nakon Hajdukove utakmice, igramo napadački, tako igra i Dinamo.  Hajduk može i bolje, ovom stilu ćemo težiti i u budućnosti.

Igor Tudor, čija momčad se ove godine specijalizirala za golove u sudačkoj nadoknadi, tvrdi:

-  Ne smatram da je to pitanje naše motivacije ili upornosti. Tako vam je to u nogometu,  nekad dobiješ, nekad izgubiš u zadnjoj minuti, po meni je to stvar sreće, ne morala.

Mamić: Definitivno neću biti trener jer sam se rodio bez trenerske sreće

Trener Dinama Zoran Mamić žali za propuštenom pobjedom u sudačkoj nadoknadi.

- Čestitam i jednoj i drugoj momčadi na odličnoj igri, publika je mogla uživati u četiri gola. Danas je pobijedio nogomet, a što se mene tiče mislim da sam definitivno shvatio kako neću biti trener jer sam se očito rodio bez trenerske sreće. Izgubio sam u Austriji, u Ukrajini, pa evo ovo danas... Malo se šalim, ali žao mi je što smo se nekako nesvjesno povukli pred kraj utakmice i tako dopustili Hajduku da nas dugim loptama stisne - rekao je Zoran Mamić i dodao:

- Drago mi je da je Hajduk ovako došao u Maksimir, napadački. U Maksimiru su utakmice uvijek jednosmjerne, svi se protiv nas zatvore, Hajduk nije. Volio bih da je uvijek tako, i kad neki drugi suparnik dođe u Maksimir.

Pokušao je Mamić objasniti što se njegovoj momčadi dogodilo u posljednjim trenucima utakmice.

- Potrošnja kod naših igrača je bila velika i smirajem utakmice došlo je do određenog pada, da je Hajduk vodio onda  bi Splićani bili na svojoj polovici. Mi na klupi uopće nismo razmišljali o povlačenju linija i čuvanju rezultata. No i suparnika se tu nešto pita.

Tudor ni Mamić nisu htjeli komentirati udruživanje Boysa i Torcide

Pa je Mamić mlađi zaključio...

- Publika je mogla uživati, ostaje žal za pobjedom koju smo ispustili u zadnjim trenucima. Bila je to fer i korektna borba, to je sjajno za hrvatski nogomet. No, ne smijem biti  zadovoljan bodom, imali smo utakmicu pod kontrolom, Hajduk u drugom dijelu nije bio opasan, tek na kraju. No to je sastavni dio nogometa. Faktor sreće je bitan u nogometu, tako je to bilo danas.  No treba raditi i na uklanjanju naše neopreznosti, nije prvi puta da nam se to dogodi.

Naposljetku, oba su trenera  odbili odgovoriti na pitanje drže li da je nastup navijača jedne i druge momčadi na istoj, istočnoj tribini maksimirskog stadiona, dobar način da se ukine vaučerizacija za utakmice u Prvoj HNL.

Nadoknada opet bila kobna za Dinamo: Maglica zabio za bod!

Bad Blue Boysi i Torcida na Maksimir su stigli zajedno...

Sukob Boysa i policije nakon utakmice u blizini stadiona

Duje Čop: Toliko puta su nas upozoravali na te prekide...

Jozinović: Pokazali smo kako smo ipak ''malo dublji potok''

Leko navijačima: Danas nismo uspjeli, ali hoćemo u srijedu...

Idi na 24sata

Komentari 76

  • uvijekgladan 02.12.2013.

    Da nije smiješno bilo bi žalosno..., nadam se da me razumijete...

  • ib1969 02.12.2013.

    baš krasno ........ iz Hajduka napokon nemaju pritužbi na suca .... valjda zato jer je prije gola Maglica igrao rukom

  • ZlatkoSrdoč 02.12.2013.

    dobar komentar Tudora , utakmica dobrog tempa i puno prilika koje Dinamo nije iskoristio , odnosno Čestitke Kaliniću na odličnoj utakmici , Zelenika za razliku od njega kao da je neodlučan u važnim trenucima nema osjećaja za istrčavanje i na to mu treba trener golmana ukazati , lopte u petercu su golmanove a on jednostavno ne zna kuda ni kako , Bećiraj nula kad je ušao jednostavno prespor , bilo bi mi draže da je ubacio Rukavinu koji je brži i po meni nedovoljno iskorišten, Leko na boku čisti promašaj, . Pozdrav navijačima Hajduka bili ste odlični kao i naši BBB neka ostane tako

Komentiraj...
Vidi sve komentare