To je to što me zanima!

Tudor: Nikad više pomoćnik, pa da me pozove ne znam tko! Tramezzani? Ne bih o tome...

Mene, Baronija i analitičara Pirlo je stavio u isti rang i to nije bilo u redu jer ja sam ipak trener, rekao je bivši trener Hajduka i kazao kako bi bilo lijepo voditi Veronu, a u Sassuolu će teško dobiti šansu
Vidi originalni članak

Igor Tudor (43) lani se oprostio od klupe Hajduka jer ga je zvao Andrea Pirlo (42) u stručni stožer Juventusa, a ta je avantura neslavno završila. "Stara dama" otpustila je legendu i njegove pomoćnike pa vratila Maxa Allegrija (53).

Bivši hrvatski reprezentativac demantirao je glasine kako nije bio u dobrim odnosima s Pirlom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nisam na ratnoj nozi. On je mene zvao, Nedved je bio kraj njega kad mi je telefonirao. Iznenadio me, ponudio mi je mjesto pomoćnika. Prihvatio sam jer je to Juve - rekao je Igor za Jutarnji list.

No onda im se pridružio i Robert Baroni.

- Kako je Pirlo prijatelj s Baronijem, uzeo je i njega. I još jednog, analitičara. Međutim, stavio nas je u isti rang. To nije bilo u redu jer ja sam ipak trener - kaže Tudor.

Podvukao je:

- Uspjeli smo plasirati se u Ligu prvaka, osvojili kup, a ipak su nas poslali ća. Rekao sam sebi: nikad više pomoćnik nikome pa da me zove ne znam tko.

Kamo dalje? Sassuolo mu je zanimljiv, ali teško će, kaže, tamo ući, a Verona, koju je vodio Ivan Jurić, bila bi lijepa, grad je divan.

O odlasku Paola Tramezzanija (50) iz Hajduka, pak, nije htio.

- Ne bih o tome - rekao je Tudor za Jutarnji.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 33beg33 01.06.2021.

    -sretan-je klub u koji ti dođes

  • 01.06.2021.

    Budi zadovoljan dodji kod dinama tamo mozes dobit posao cistac kopacki😂😂😂

  • 01.06.2021.

    Meni nije jasno na koju foru je on uopce dosao u Juventus,to je ogroman klub,jedan od najvecih na svijetu,a oni zovu jednog Tudora koji je prije toga bio trener Hajduka i to kao najgori trener u povijesti Hajduka i oni ga kao takvog pozovu u Juventus.Vjerojatno su u upravi Juventusa nakon 9 godina dominacije malo izgubili pamet.

Komentiraj...
Vidi sve komentare