To je to što me zanima!

Tudor preokretom slomio Lille, Milan jedva slavio uoči Dinama

Iduće srijede, u 18.45 sati, Milan će pred svojim navijačima dočekati Dinamo u 2. kolu skupine E Lige prvaka. Rossoneri su pokazali da se s njima može igrati i da imaju ranjivih točaka
Vidi originalni članak

U utakmici 7. kola francuske Ligue 1 nogometaši Marseillea, koje vodi hrvatski trener Igor Tudor, pobijedili su na domaćem terenu Lille 2-1.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Golom Brazilca Ismailyja gosti iz Lillea su poveli u 12. minuti, no Čileanac Alexis Sanchez je brzo imao spreman odgovor te je izjednačio u 26. minuti.

Trenutak odluke dogodio se u 61. minuti, a gol za novu pobjedu Marseillea postigao je Samuel Florent Gigot. Time je momčad Igora Tudora nastavila pratiti aktualnog prvaka PSG. Obje momčadi imaju po šest pobjeda i jedan remi te se zajedno nalaze na vrhu ljestvice. Lille je ostao na šestoj poziciji.

U nedjelju se sastaju: Strasbourg - Clermont, Ajaccio - Nica, Angers - Montpellier, Lorient - Nantes, Toulouse - Reims, Rennes - Auxerre i Monaco - Lyon.

Milan slavio iz penala

Nogometaši Milana, aktualni talijanski prvaci, svladali su Sampdoriju u gostima s 2-1, u ogledu 6. kola Serie A.

Milan je rano poveo, već u šestoj minuti pogodio je mrežu domaćina Junior Messias. No, odmah na startu drugog dijela Rafael Leao je zaradio drugi žuti karton pa je Milan morao nastaviti s igračem manje, a u 57. minuti Đuričić je iz blizine, glavom, pogodio za izjednačenje na 1-1.

Unatoč igraču manje Milan je uspio dohvatiti puni plijen, a za pobjedu je s bijele točke pogodio Francuz Giroud u 67. minuti. Milan je trenutačno drugi na ljestvici, s istim brojem bodova kao i vodeći Napoli. Sampdoria je i dalje bez pobjede, na 18. mjestu.

Iduće srijede, u 18.45 sati, Milan će pred svojim navijačima dočekati Dinamo u 2. kolu skupine E Lige prvaka.

U nedjelju igraju Atalanta - Cremonese, Bologna - Fiorentina, Lecce - Monza, Sassuolo - Udinese, Lazio - Verona te Juventus - Salernitana, dok je u ponedjeljak na rasporedu dvoboj Empolija i Rome.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Zukizuki 11.09.2022.

    Sta ce nam paula kada imamo anu 2km od nas!

  • Jao sta smo fini 11.09.2022.

    Paula 2018-te si imala 24 godine, ti si čudo

  • 11.09.2022.

    Paula duso a da nadjes posteni posao da se majka s tobom ponosi.kaj ne

Komentiraj...
Vidi sve komentare