Obavijesti

Sport

Komentari 6

Tudor preokretom slomio Lille, Milan jedva slavio uoči Dinama

Tudor preokretom slomio Lille, Milan jedva slavio uoči Dinama

Iduće srijede, u 18.45 sati, Milan će pred svojim navijačima dočekati Dinamo u 2. kolu skupine E Lige prvaka. Rossoneri su pokazali da se s njima može igrati i da imaju ranjivih točaka

VIDEO

U utakmici 7. kola francuske Ligue 1 nogometaši Marseillea, koje vodi hrvatski trener Igor Tudor, pobijedili su na domaćem terenu Lille 2-1.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Igor Tudor u Marseilleu VIDEO

Golom Brazilca Ismailyja gosti iz Lillea su poveli u 12. minuti, no Čileanac Alexis Sanchez je brzo imao spreman odgovor te je izjednačio u 26. minuti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Trenutak odluke dogodio se u 61. minuti, a gol za novu pobjedu Marseillea postigao je Samuel Florent Gigot. Time je momčad Igora Tudora nastavila pratiti aktualnog prvaka PSG. Obje momčadi imaju po šest pobjeda i jedan remi te se zajedno nalaze na vrhu ljestvice. Lille je ostao na šestoj poziciji.

U nedjelju se sastaju: Strasbourg - Clermont, Ajaccio - Nica, Angers - Montpellier, Lorient - Nantes, Toulouse - Reims, Rennes - Auxerre i Monaco - Lyon.

Milan slavio iz penala

Nogometaši Milana, aktualni talijanski prvaci, svladali su Sampdoriju u gostima s 2-1, u ogledu 6. kola Serie A.

Milan je rano poveo, već u šestoj minuti pogodio je mrežu domaćina Junior Messias. No, odmah na startu drugog dijela Rafael Leao je zaradio drugi žuti karton pa je Milan morao nastaviti s igračem manje, a u 57. minuti Đuričić je iz blizine, glavom, pogodio za izjednačenje na 1-1.

Unatoč igraču manje Milan je uspio dohvatiti puni plijen, a za pobjedu je s bijele točke pogodio Francuz Giroud u 67. minuti. Milan je trenutačno drugi na ljestvici, s istim brojem bodova kao i vodeći Napoli. Sampdoria je i dalje bez pobjede, na 18. mjestu.

Iduće srijede, u 18.45 sati, Milan će pred svojim navijačima dočekati Dinamo u 2. kolu skupine E Lige prvaka.

U nedjelju igraju Atalanta - Cremonese, Bologna - Fiorentina, Lecce - Monza, Sassuolo - Udinese, Lazio - Verona te Juventus - Salernitana, dok je u ponedjeljak na rasporedu dvoboj Empolija i Rome.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića