To je to što me zanima!

Tudorov Ukrajinac se zagrlio s ruskim igračem pa se ispričao: Trebao sam ga izbjeći, žao mi je

Želim se ispričati Ukrajincima zbog reakcije na potez igrača Monaca. Razumijem da bi bilo bolje izbjegavati ga, ali prišao mi je i pozdravio se, objavio je Malinovskij na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Nakon francuskog derbija između Marseillea i Monaca koji je završio remijem (1-1), u centar pozornosti dospjeli su ukrajinski i ruski igrač, odnosno njihov zagrljaj koji je postao jedna od glavnih tema tamošnjih medija. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ruslan Malinovskij nedavno je iz Atalante prešao u Tudorov Marseille s kojim se bori za titulu u francuskom prvenstvu, a u susretu protiv Monaco igrao je do 86. minute. Cijeli susret za protivničku momčad odigrao je Aleksandr Golovin koji se nakon remija zagrlio s Ukrajincem. 

Podsjetimo, ruska agresija na Ukrajinu u tijeku je već godinu dana, a igrači su u potpunosti zaboravili na politička zbivanja zbog čega su se našli na meti kritika. 

Brojni Ukrajinci imali su što za reći Ruslanu koji se kasnije oglasio na društvenim mrežama tražeći oprost od sunarodnjaka. 

"Želim se ispričati Ukrajincima zbog reakcije na potez igrača Monaca. Razumijem da bi bilo bolje izbjegavati ga, ali prišao mi je i pozdravio se", objavio je Malinovsky na društvenim mrežama.

Dodao je da u pojedinačnim sportovima ne bi igrao protiv ruskog igrača, ali da se u ovoj situaciju dogodilo sve spontano. 

Golovin se za sada nije oglasio, iako je njegov menadžer rekao da su ovakve situacije "pravo sr*nje" te da je suludo išta uopće komentirati. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Kompact Novi 01.02.2023.

    pa mijatovic u suker igrali skupa za real madrid....sta bi ja trebao dati otkaz u klubu ako u istom klubu igra 5 igraca ciji su vojnici napali moju zemlju a nemam problem s tim deckima???to samo budale mogu tipa hrvati i srbi....svi smo mi ljudi

  • BROKRO 31.01.2023.

    Grijeh je Narod i Ljude osudivati po politici , onda Svabe nebi smijele nigdije po svijetu hodati !!

  • zorozimba 31.01.2023.

    Ovo je dobar primjer opće zatucanosti ljudskog društva. Zamjeriti čovjeku što se zagrlio u znak pozdrava, ljudskog i sportskog poštovanja s nekim drugim čovjekom, igračem. Kakve taj ruski igrač ima veze s ratnim događajima? Kakav je to linč na obične ruske građane? I on se konjina ispričava i kaže da ga je trebao izbjeći!?!? 

Komentiraj...
Vidi sve komentare