To je to što me zanima!

Tuga za Gigijem: Hvala ti, šefe. Bio si dirigent, a mi orkestar...

"Bio je učitelj... On je bio dirigent, a mi smo bili orkestar. Mogli smo i trebali smo više osvojiti, ali osvajali smo zajedno i to je ono čemu nas je učio. Hvala ti, šefe", napisao je Ronaldo
Vidi originalni članak

Pred njim su mirno stajale mega-zvijezde Ronaldo i Roberto Baggio, ljubimac navijača ZamoranoRecoba i Djorkaeff, svjetski prvak Bergomi, 'lude' glave Simeone i West... Bivši trener Lazija, Napolija i Intera Luigi Gigi Simoni preminuo je u petak u 82. godini.

POGLEDAJTE VIDEO: #zajedno24sata

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Brazilski Ronaldo, jedini pravi, kako mnogi vole reći, bio je miran pred svojim trenerom. Sada, u tužnom trenutku, prepun emocija se osvrnuo na svoj odnos s cijenjenim trenerom.

GIGI, POČIVAO U MIRU Preminuo je legendarni trener Intera koji je umirio i Ronalda

- Gigi Simoni za mene nije bio samo trener. Kad ga se danas sjetim, doživljavam ga kao mudrog i dobrog čovjeka koji igrače nikad nije tjerao da rade stvari koje ne žele. Bio je učitelj... On je bio dirigent, a mi smo bili orkestar - slikovito je dočarao legendarni nogometaš pa dodao:

- Takav je bio, takvog ga se sjećam, s osmijehom, mirnim glasom, uvijek spremnim dati savjet. Mogli smo i trebali smo više osvojiti, ali osvajali smo zajedno i to je ono čemu nas je učio. Hvala ti, šefe, naučio si me stvari koje nisam mogao ni zamisliti da će mi trebati - zaključio je Ronaldo.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Paco-2017 23.05.2020.

    Dobro se nabucija

  • cicinakitu 23.05.2020.

    Ako nije korona, a u naslovu je nema, ne citam dalje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare