To je to što me zanima!

Tulum CR7: Jamesu i Khediri kazne, Modrića spasila isprika

Luka Modrić osobno se ispričao klubu i starijim suigračima te će zbog toga proći bez kazne, no na ispriku nisu ni pomislili Kolumbijac i Nijemac te će platiti kaznu
Vidi originalni članak

Već toliko puta 'opjevani' rođendanski tulum Cristiana Ronalda dobio je i svoj financijski epilog. Nekoliko suigrača iz Real Madrida pridružilo se Cristianu na njegovom 30. rođendanu, uključujući i ozlijeđene Luku Modrića, Samija Khediru te Jamesa Rodrigueza, a španjolski mediji pišu kako će zbog toga biti financijski kažnjeni jer su prekršili klupski pravilnik o ozlijeđenim igračima. 

Luka Modrić osobno se ispričao klubu i starijim suigračima te će zbog toga proći bez kazne, no na ispriku nisu ni pomislili kolumbijski i njemački reprezentativac te će klubu platiti kaznu.

James je operirao stopalo samo dva dana prije tuluma, a s travnjaka bi zbog ozljede trebao izbivati više od dva mjeseca, dok bi se Khedira trebao vratiti za oko tri tjedna. 

Idi na 24sata

Komentari 73

  • Matek podravec u Irskoj 12.02.2015.

    Iskreno, a kaj se tu čudite. Istina je da svako ima svoju slobodu na privatnu zabavu i slično, ali zašto su kazne dobili? Zapitajte se sigurno zbog PORAZA !..Jer su još dodatno i izgubili, odnosno osramočeni u "centru" Madrida protiv najgoreg gradskog rivala, zbog svega toga su dodatno dobili kaznu. A da su pobjedili, mislite da bi onda dobili?? Varate se.

  • Brckoboy Armel 12.02.2015.

    ovi nemaju slobode ni malo..cuj prekrsili pravilo...pa gdje im je onda pobogu privatan zivot

  • MarkoKosanović 11.02.2015.

    nije ancelotti zasluzan on je doso na gotovu i postavljenu momcad... a ovdje se u clanku radi da su ozlijedeni igraci isli tulumarit pa kad vec dobivas takve novce onda se i drzi pravila o ozlijedenim igracima

Komentiraj...
Vidi sve komentare