To je to što me zanima!

Turci lansirali 'bombu': Bivši igrač Liverpoola stiže u Dinamo?

Ryan Kent je 2022. godine bio jedan od ključnih igrača Rangersa u pohodu na finale Europske lige, a na ljeto je kao slobodan igrač prešao u Fenerbahče. Tamo ne igra previše pa traži novu sredinu...
Vidi originalni članak

Čelnici Dinama napravili su puno pogrešnih koraka na ljetnom prijelaznom roku, pa se u Maksimiru sada žele "vaditi". Odraditi što bolji posao, pojačati "modre" u novom pohodu na naslov prvaka. I kako pišu turski mediji, novi "pick" Dinama je 27-godišnji Ryan Kent, krilni igrač Fenerbahčea.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Riječ je o Englezu vrijednom 7 milijuna eura, ali i ofenzivcu koji se ne snalazi najbolje u Turskoj. Točnije, u Fenerbahčeu ne dobiva željenu minutažu. Kent je ove sezone upisao 15 nastupa, na terenu proveo tek 633 minute, većinom igrao u Europi, dok je u turskoj Super ligi cijelo vrijeme u drugom planu. I u tom je natjecanju između 2. i 20. kola odigrao 49 minuta u šest nastupa.

Zanimljivo, Kent je ikona Glasgow Rangersa za koje je upisao 238 nastupa, zabio 33 gola uz 58 asistencija, a s njima je 2022. godine stigao do finala Europske lige. Engleski nogometaš može igrati na obje krilne pozicije, u Dinamo bi stigao na posudbu (najvjerojatnije bez prava otkupa), a u Fenerbahče je stigao kao slobodan igrač. 

U svojoj karijeri branio je još boje Liverpoola, Coventryja, Barnsleyja, Freiburga i Bristola. Dinamo i dalje traži još nekog igrača za krilnu poziciju, "modri" i dalje nisu odustali od dovođenja Josipa Brekala. Čini se kako prijelazni rok za hrvatskog prvaka još nije gotov...

Idi na 24sata

Komentari 19

  • dugiara30 17.01.2024.

    Nije Kalinić al aut valjda zna izvest😁

  • danko1471991 17.01.2024.

    Dobro je igrao u Rangersu, bio među boljim igracima i cesto strijelac...

  • 17.01.2024.

    bolji je od brekala,al kako to da imaju para za njega?

Komentiraj...
Vidi sve komentare