To je to što me zanima!

Turci opet osvojili Eiffel: Nova šansa za nas slijedi u utorak...

Hrvati su se žestoko borili s Turcima na društvenim mrežama, ali su ipak izgubili. Prava će nam šansa vjerojatno doći tek nakon što naši ljuti rivali ispadnu s Europskog prvenstva
Vidi originalni članak

Kampanja za tipkanje hashtaga #CRO na društvenim mrežama u petak ipak nije dovela do hrvatskog "osvajanja" Eiffelova tornja u Parizu. Drugi ga je put u drugom pokušaju na Europskom prvenstvu osvojila Turska s 30,4 posto objava.

Rezultat Hrvatske od 26,7 posto i drugo mjesto ispred Italije s 19,6 posto objava zapravo je fenomenalan kad se u obzir uzme da Lijepa naša ima gotovo 19 puta manje stanovnika od Turske i 14 puta manje od Italije.

Iako su Turci, uz Ukrajince, najlošija reprezentacija Eura, to očito ne smeta njihovim navijačima pa će, budu li naši veliki rivali ponovno raspoloženi za tipkanje u utorak, Hrvatska pravu šansu za "osvajanje" Eiffelova tornja imati na dan osmine finala.

Kampanja francuskog telekom-operatera Orange, Uefe i Grada Pariza nazvana Show Your Support poziva navijače da pokažu svoju pripadnost reprezentaciji na društvenim mrežama.

Orange, naime, mjeri navijačku podršku reprezentacijama na društvenim mrežama na dan utakmice, a ona reprezentacija koja skupi najviše hashtagova imat će tu čast da Eiffelov toranj na kraju dana svijetli u njihovim nacionalnim bojama.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • bezkomentara666 18.06.2016.

    Mislim ovo je ocekivano,Turci nisu normalno,non stop vise po racunalima bas fanatici.Tako da je ovo cak i cudo sto je ovako mala razlika.I ne nije najbolje u utorak to ponavljati vec kad(ako) prodemo grupu jer i u utorak isto Turci igraju.

  • rocco siffredi 18.06.2016.

    Dosadni ste več sa ovim osvajanjima tornja i te pizdarije...

  • muldihaldi 18.06.2016.

    j... Vas toranj da Vas j.....Turci nek osvajaju svaki dan Eiffelov a mi bumo Evropsko u inat,ajd bok

Komentiraj...
Vidi sve komentare