To je to što me zanima!

Turke pretresali tri sata, Emre pod nos dobio četku za WC!?

Pa čekamo već tri sata! Pregledavaju nam torbe, uzeli su mi kremu za ruke... - požalio se Besiktasov napadač Burak Yilmaz u live vidu na Instagramu, a Belozoglua dočekao sumnjivi 'novinar'...
Vidi originalni članak

Turski su nogometaši i čelnici saveza u šoku!

Na svašta su navikli u režiji svojih navijača, ali od gostovanja na Islandu doista nisu očekivali ni blizu tretman kakav su dobili.

U utorak od 20.45 Island i Turska igraju kvalifikacijsku utakmicu za Euro. Turci su stigli u Reykjavik u nedjelju i - poludjeli!

Najprije se policijska kontrola putovnica otegnula, zbog detaljnog pregleda putnih torbi nogometaša. Uobičajena procedura 'običnih' putnika, ali nogometaši na takvo što nisu navikli.

- Pa čekamo već tri sata! Pregledavaju nam torbe, uzeli su mi kremu za ruke... - požalio se Besiktasov napadač Burak Yilmaz u live videu na Instagramu.

A kapetana Emrea Belozoglua, nakon što su napokon prošli kontrolu, okružili su novinari. I u mnoštvu mikrofona, netko mu je pod nos gurnuo - četku za WC!?

I turski državni vrh na razljutio, glasnogovornik predsjednika Recepa Tayyipa Erdogana, Ibrahim Kalin, tvitao je:

- Država i naši ljudi su uz reprezentaciju, koja će najbolje odgovoriti na terenu.

Nagađa se da je Turska poslala prosvjednu notu Islandu preko veleposlanstva u Norveškoj, a ministar sporta Muharrem Kasapoglu hitno je otputovao na Island...

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 21.06.2019.

    Pa imaju i pravo turska nije clanica eu tako da se nemaju pravo slobodno kretat gdje zele na prostoru eu,a i takoder su potecijalni teroristi tako da je opravdano

  • 10.06.2019.

    Hahagahaha cetkica haha

  • GGs2 10.06.2019.

    Pa teroriste i treba pregledati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare