To je to što me zanima!

Turska bez Sahina i Semiha Sentürka dočekuje Bilić boyse

Na popisu 24 igrača nema Nurija Sahina, nogometaša Real Madrida koji se tek oporavio od ozljede. Nema ni Semiha Sentürka kojeg smo zapamtili 2008. godine
Vidi originalni članak

Turski izbornik Guus Hiddink objavio je imena 24 igrača za predstojeće oglede s Hrvatskom u dokvalifikacijama za Euro. Na popisu nema Nurija Sahina, nogometaša Real Madrida koji se tek oporavio od ozljede. Vratio se treninzima u klubu, no ne igra, a Mourinho je početkom tjedna izjavio da "nije najpametnije da ide igrati za rerezentaciju u takvom stanju".

Na popisu nema ni Semiha Sentürka, onog igrača koji je zabio gol i izbacio nas sa Eura 2008. godine.

Reprezentacija Turske okupit će se u nedjelju u Istanbulu i početi pripreme za susrete 11. i 15. studenog. 

Nizozemac je odabrao sljedeća imena:

Volkan Demirel, Tolga Zengin, Sinan Bolat, Gokhan Gonul, Sabri Sarioglu, Servet Cetin, Omer Toprak, Egemen Korkmaz, Remzi Giray Kacar, Hakan Kadir Balta, Ismail Koybasi, Hamit Altintop, Gokhan Tore, Selcuk Sahin, Mehmet Topal, Emre Belozoglu, Selcuk Inan, Caner Erkin, Arda Turan, Ozan Ipek, Burak Yilmaz, Kazim Kazim, Umut Bulut, Halil Altintop.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • RozaCeta-kolloch 05.11.2011.

    ove sve komentare koje citam hvata me jeza zar i sport zagadjujute mrznjom,daj bavite sportom a ne glupim komentarima i mrznjom ako ce mo po tome na svu zalost nasa momcad do sad nije nista pokazala niti kvalitetu niti znanje da li je to Bilicev propust o tome ne zelim komentirati jer je to sve uzalud a da nas su nasi igraci pokazali neku cvrstu volju i odlucnost nisu nego su dozvolili da se sastanemo sa turcima gdje tu ima logike od 2008 bili su na svjetskoj ranglisti oko 5 do 8 mjesta a gdje su sada,po tome kad razmislimo reprezentacija BiH pokazali su zelju i volju da se kvalificiraju naprvenstvo i zbog toga ih netrba omalozavati i pljuvati nego im dati podrsku i to vrijedjanje to nikud ne vodi trba nase izvrijedjati jer do sad nisu pokazali niti kvalitetnu igru niti zelju niti volju a ti isti predstavljaju nasu ljepu Hrvatsku...... o tome trbate razmisljati,sad se hvatamo zadnjek vlaka (Tursku )da bi u skocili u kvalifikacije sramota na svu zalost nisam vise uvjerena u nasu momcad da ce vise nesto uspjeti pokazali su u grckoj svoje kvalitete i igru aBilic ako ponovo stavi te igrace koji su igrali do sad necemo mi nikud ostat ce mo doma - pitam se sto ne stavi Petrica -Olica itd... imamo dobre i kvalitetne igrace on stavi Jelavica i takve kojima nebi dozvolila da mi loptu nose !!!!!!!!!!!!!

  • BiggestBarcaFan 04.11.2011.

    Bilicu, moje si povjerenje davno izgubio, ali ako odigrate jednu musku partiju, koja ce bar podsjecati na ekipu iz 2008, vratit ces mi nadu da od ove repke ipak nesto moze biti.... zato..... AJMO VATRENI!!!!!

  • biberrr 04.11.2011.

    Sramota je što se ovaj Bilićev privatni sastav naziva Hrvatskom. Za mene su to Bilićboysi,a ne Hrvatska!

Komentiraj...
Vidi sve komentare