To je to što me zanima!

Turski huligani pogodili u glavu srpskog golmana! Prije mjesec dana dobio je šakom u glavu

Sevilla je izgubila na gostovanju kod Fenerbahčea 1-0, ali je prošla u četvrtfinale Europske lige zahvaljujući pobjedi 2-0 u prvoj utakmici. Nije moglo proći bez incidenata
Vidi originalni članak

Što li sam ja skrivio, ljudi moji, pitao se večeras golman Seville Marko Dmitrović. Prije nešto manje od mjesec dana, na utakmici Seville i PSV-a, nizozemski huligan utrčao je u teren, udario šakom srpskog golmana koji ga je oborio na pod. Prošao je bez posljedica, s manjim ogrebotinama na vratu, no nažalost, opet je bio meta huligana.

Sevilla je izgubila na gostovanju kod Fenerbahčea 1-0, ali je prošla u četvrtfinale Europske lige zahvaljujući pobjedi 2-0 u prvoj utakmici. Nije moglo proći bez incidenata. Navijači turske momčadi gađali su igrače Seville što god su našli pod rukom, sudac je nekoliko puta prekidao susret, a sve je kulminiralo u 54. minuti kada su huligani s tvrdim predmetom u glavu pogodili srpskog golmana.

Pao je na travnjak i uhvatio se za glavu, potekla je i krv. Liječnici su utrčali na travnjak i sanirali ranu. Ubrzo je utakmica nastavljena, a Dmitrović je cijeli susret junački odradio do kraja, kao prošlog mjeseca u Eindhovenu.

Huligan koji ga je tada napao morat će u zatvor na dva mjeseca, a teška kazna s Uefine adrese mogla bi stići u klupske prostorije Fenerbahčea. Pojedinci koji su ovo napravili zaslužili su zabranu ulaska na stadion.

Morat će se i krovna europska nogometna organizacija pozabaviti manjkavostima osiguranja utakmica koje smo imali priliku vidjeti ove sezone, a posebno se u to mogao uvjeriti Dmitrović koji je dvaput bio žrtva napada. 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • KajSiPukel 17.03.2023.

    Dobro nije to nista naspram granju kroz koje je prolazio traktorom onih dana..

  • MatijaKezele 16.03.2023.

    Da su to srpski iči hrvatski navijači napravili to bi se pisalo tjednima. Ovako će se za dva dana zaboravit

  • 16.03.2023.

    bolje to nego zeleni stolic

Komentiraj...
Vidi sve komentare