Sport

Komentari 32

Turski huligani pogodili u glavu srpskog golmana! Prije mjesec dana dobio je šakom u glavu

Turski huligani pogodili u glavu srpskog golmana! Prije mjesec dana dobio je šakom u glavu

Sevilla je izgubila na gostovanju kod Fenerbahčea 1-0, ali je prošla u četvrtfinale Europske lige zahvaljujući pobjedi 2-0 u prvoj utakmici. Nije moglo proći bez incidenata

Što li sam ja skrivio, ljudi moji, pitao se večeras golman Seville Marko Dmitrović. Prije nešto manje od mjesec dana, na utakmici Seville i PSV-a, nizozemski huligan utrčao je u teren, udario šakom srpskog golmana koji ga je oborio na pod. Prošao je bez posljedica, s manjim ogrebotinama na vratu, no nažalost, opet je bio meta huligana.

Sevilla je izgubila na gostovanju kod Fenerbahčea 1-0, ali je prošla u četvrtfinale Europske lige zahvaljujući pobjedi 2-0 u prvoj utakmici. Nije moglo proći bez incidenata. Navijači turske momčadi gađali su igrače Seville što god su našli pod rukom, sudac je nekoliko puta prekidao susret, a sve je kulminiralo u 54. minuti kada su huligani s tvrdim predmetom u glavu pogodili srpskog golmana.

Pao je na travnjak i uhvatio se za glavu, potekla je i krv. Liječnici su utrčali na travnjak i sanirali ranu. Ubrzo je utakmica nastavljena, a Dmitrović je cijeli susret junački odradio do kraja, kao prošlog mjeseca u Eindhovenu.

Huligan koji ga je tada napao morat će u zatvor na dva mjeseca, a teška kazna s Uefine adrese mogla bi stići u klupske prostorije Fenerbahčea. Pojedinci koji su ovo napravili zaslužili su zabranu ulaska na stadion.

Morat će se i krovna europska nogometna organizacija pozabaviti manjkavostima osiguranja utakmica koje smo imali priliku vidjeti ove sezone, a posebno se u to mogao uvjeriti Dmitrović koji je dvaput bio žrtva napada. 

Najčitaniji članci