To je to što me zanima!

Turski sudac kojeg su cipelarili na terenu izašao je iz bolnice

Čelnici turskog nogometnog saveza najavili su novi sastanak tijekom srijede po pitanju nastavka prvenstva, koje su prekinuli na neodređeno vrijeme
Vidi originalni članak

Halil Umut Meler, 37-godišnji napadnuti turski nogometni sudac, napustio je bolnicu gdje je primljen nakon što je bio žrtva fizičkog napada odmah nakon prvenstvene utakmice Ankaragucua i Rizespora.

PRUŽIO MU PODRŠKU VIDEO Erdogan je razgovarao s pretučenim sucem: 'Fraktura mi je ispod oka, nema krvarenja'

U ponedjeljak navečer Meler je primljen u bolnicu nakon što ga je predsjednik Ankaragucua Koce žestoko udario u glavu, a dok je ležao na travnjaku dobio je još nekoliko udaraca po tijelu, vrlo vjerojatno od huligana koji su također utrčali na travnjak.

U međuvremenu je predsjednik nogometnog kluba Ankaragucu Koce pritvoren pod optužbama za nanošenje tjelesnih ozljeda službenoj osobi. Predsjednik turskog prvoligaša se ispričao sucu i sportskoj zajednici zbog svog ponašanja, ali je i naveo kako je sucu zadao "tek" šamar.

Sudac Meler tužiteljima je naveo da ga je Koce udario šakom u glavu i prijetio kako će ga ubiti, kao i ostale službene osobe na susretu.

Čelnici Turskog nogometnog saveza najavili su novi sastanak tijekom srijede po pitanju nastavka prvenstva, koje su prekinuli na neodređeno vrijeme. Izvjesno je kako prave stanke u prvenstvu neće ni biti, ali je pitanje kakve će se sve kazne dodijeliti za ovaj veliki izgred.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • vitar.s.dinare 14.12.2023.

    Sad ga dočekati još jedan put isprid kuće i ponovit gradivo,možda se opameti

  • Ivan Subasic 13.12.2023.

    Neznam zakaj to nisu rijesili kao u RH , dakle “ sudacka organizacija “ sudi za dinamo i na kraju prvenstva dijele plijen ; jednostavno jer se to tu radi godinama !!!

  • 13.12.2023.

    kaj bumo i ovog suca mi purgeri iskoristil da moli sve navijače na tekme dinama protiv balkanija i Hajduka 🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare