To je to što me zanima!

Tužan kraj za Babu i Simona? 'Izgleda tako, ali ajmo pričekati'

Slijedi nam dugogodišnji post od inozemnih natjecanja. Bojan Bogdanović najavio je da će skinuti hrvatski dres nakon EuroBasketa, a reprezentaciju će vjerojatno napustiti i Kruno Simon
Vidi originalni članak

Kriza hrvatske košarke se nastavila i na ovogodišnjem EuroBasketu. Nadali smo se da će hrvatski košarkaši konačno napraviti iskorak, pogotovo kada smo na raspolaganju imali najjače snage, ali Finska je na krilima raspoloženog Laurija Markkanena bila bolja u osmini finala 94-86 i Hrvatska još jednom putuje kući nakon prve prepreke nokaut faze.

Sada nam slijedi dugogodišnji post od inozemnih natjecanja. Svjetsko prvenstvo nećemo vidjeti, Olimpijske igre jedino ako dobijemo pozivnicu za kvalifikacije, a sljedeće natjecanje je Europsko prvenstvo za četiri godine.

- Uvijek je isti osjećaj kad se ispadne. Treba čestitati Fincima, odigrali su odličnu utakmicu, a što reći na Markanena. Mislim, kad se sve zbroji, to je sport. Odigrali su odlično, a mi slabo. Zasluženo idu u četvrtfinale, rekao je Kruno Simon pa dodao:

POGLEDAJTE NEMOGUĆ POEN VIDEO Evo kako smo desetinku prije kraja četvrtine primili koš

- Ne odgovaraju nam kao ekipa, ali to je sport. Koji sat bi mi trebao da analiziram utakmicu, još sam vruće glave, nije ugodno kad se ispadne, ali treba ići dalje.

Ono što cijelu hrvatsku javnost zanima jest je li ovo bio kraj za njega i Bojana Bogdanovića.

- Već imam 37 godina, izgleda da je ovo moj kraj, ali ajmo još pričekati, nije lako donositi zaključke, treba sjesti pa ćemo vidjeti.

KOMENTAR Bacili smo u vjetar Babinu klasu i poslali ga u mirovinu. A sad gasimo svjetlo na četiri godine

Podsjećamo, Bogdanović je uoči EuroBasketa najavio da će ovo biti njegovo posljednje natjecanje za Hrvatsku. Odluka o nastavku bit će samo na njemu jednom kada dođe trenutak.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • webtrol 12.09.2022.

    Nema žara ne igraju srčano....

  • simplicije23 12.09.2022.

    ne bi osvojili ni veteranski turnir ..

  • 24 12.09.2022.

    Babo, Mula, Šarić....nedaj Bože nikome!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare