To je to što me zanima!

Tyson Fury: Ostala su mi još dva meča, onda se povlačim...

Naredni meč Fury će odraditi 18. srpnja ponovno protiv Wildera. Nakon toga će odraditi još meč za apsolutnog prvaka svijeta protiv Anthonyja Joshue i otići će u mirovinu. To je i sam potvrdio
Vidi originalni članak

Tyson Fury nedavno je u sedmoj rundi nokautirao Amerikanca Wildera u Las Vegasu i došao je ponovo na svjetski tron, gdje je bio i 2015. godine kada je zaustavio vladavinu Vladimira Klička.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naredni meč Fury će odraditi 18. srpnja ponovno protiv Wildera. Nakon toga će odraditi još meč za apsolutnog prvaka svijeta protiv Anthonyja Joshue i otići će u mirovinu. To je i sam potvrdio.

- Odradit ću još dvije borbe i to je to. Onda ćemo razmišljati što i kako dalje. Neporažen sam u 31 borbi, 12 godina sam profesionalac - rekao je Fury.

Joshua se protiv Puleva bori 20. lipnja. Očekuje se da dobije taj meč, a onda bi čekao pobjednika meča Wilder - Fury. 

- On je jako opasan. Može vas riješiti jednim udarcem, ali pobijedio sam ga i u prvome meču koji je na kraju odlukom sudaca završio neriješeno. Dobio sam ga i nedavno, pobijedit ću ga i treći put - kaže Fury.

Uvjeren je kako će se on i Joshua boriti za ujedinjene svih titula krajem 2019. godine.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • japanokinez 07.03.2020.

    Sad nisam siguran to krajem 2019, da se nije neko zaigrao i mislio na krajem 2119??? Ta 19. Dolazi tek za 99 godina i nekako mi se čini da je malo dugo za čekati. Ma nema veze, šta se mora mora, a ja ću i tada staviti na ovog đipsija taman me moja mama vikala sa 190 godina.

  • roundtrain 04.03.2020.

    Alo. Novinarčiću, napisao si da će se boriti za ujedinjenje titula krajem 2019-e?! For your info, u 2020-oj godini smo!

  • Matisimo1 04.03.2020.

    Ajde krajem 2019 ce se susrest kada uzmu vremeplov

Komentiraj...
Vidi sve komentare