To je to što me zanima!

Tyson ima poruku za Miočića: Ngannou će biti prvak UFC-a!

Francis Ngannou oduševio je borilački svijet, a i legendarnog boksača Mikea Tysona koji upravo Kamerunca vidi kao novog prvaka. Miočić ga je jednom već dobio, hoće li doći do revanša?
Vidi originalni članak

UFC se vratio nakon gotovo dva mjeseca, a najdominatniji trenutak priredbe u Jacksonvilleu na Floridi bio je ekspresni nokaut teškaša Francisa Ngannoua (33) protiv Jairzinha Rozenstruika (32).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kamerunac je u 2018. pretrpio dva uzastopna poraza, prvo od našega Stipe Miočića (37) za teškaški pojas, a onda i Derricka Lewisa (35), no nakon toga nanizao je četiri velike pobjede nokautom.

Curtis Blaydes (29) pao je za 45 sekundi, Cain Velasquez (37) za 26, Junior dos Santos (36) za 71, a Rozenstruik za 20. Postao je tako prvi borac u povijesti UFC-a s četiri uzastopna nokauta za manje od minutu i pol.

Ngannouov kolega Daniel Cormier (41), koji je komentirao meč za ESPN, samo je zinuo kad je vidio kako je "Predator" uništio borca iz Surinama, a oduševljenje nije krio ni legendarni boksač Mike Tyson (53).

"Izravan... Razarajući... Budući prvak", napisao je "Iron Mike" na Twitteru, koji je proteklih tjedana zadivio javnost tjelesnom spremom: izgleda kao da bi se svaki čas mogao vratiti u ring.

Šef UFC-a Dana White (50) sad mora odlučiti kome će dati šansu za napad na pojas koji od prošlog kolovoza drži Miočić. Hoće li ići na trilogiju s Cormierom ili drugi meč protiv Ngannoua i kad će to biti?

Idi na 24sata

Komentari 57

  • solocontratutti 12.05.2020.

    Dobiti će ga Stipe i drugi put.Svi idu na stojku protiv diva,a tu je jak.Div nema neku tehniku i malo zna o hrvanju gdje je Stipe jak.Mislim da će ga Stipe izmoriti sa hrvom i onda će ga nasaketati lako.

  • OpuzenacTotti 11.05.2020.

    Stipe amerikanac je nespreman a ovaj Kunta Kinte mlad, lud i spreman tko pobijedi Stipe-Cormier povući će se kao prvak

  • Židov 11.05.2020.

    Ja kazem ovom propalom boksacu tko jede janjetinu ne gubi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare