To je to što me zanima!

Tyson najavio bombu: Uskoro ću se boriti protiv Holyfielda!

Borba legendarnog teškaškog dvojca Tysona i Holyfielda ipak će se održati krajem svibnja. Ideja je bila da zarada bude jednaka što Tysonovi promotori prvo nisu željeli prihvatiti
Vidi originalni članak

Boksački velikani Mike Tyson i  Evander Holyfield (58) ipak bi se 29. svibnja trebali boriti i to će najvjerojatnije biti na Hard Rock stadionu u Miamiju. 

POGLEDAJTE VIDEO: Mike Tyson u borbi veterana

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Borba o kojoj se već mjesecima priča trebala je biti odgođena, ali dogodio se velik preokret te će se ista ipak navodno održati.
Ideja je bila da boksačke legende u ekshibicijskom meču zarade jednako, što promotori Mikea Tysona nisu željeli prihvatiti. 

Holyfieldovi predstavnici u javnost su pustili informaciju da je Tysonov tim nakon "intenzivnih pregovora odbio čak 25 milijuna dolara", nakon čega se javio i bivši svjetski teškaški prvak Iron Make. 

USKORO FINALIZACIJA Tysone, što još čekaš? Joshua i njegov tim potpisali ugovor za borbu, Furyjevi odugovlače

- Vjerujem da je to ostvarivo, Holyfield i ja... Da. Samo još moramo riješiti jednu malu, osnovnu razliku u papirologiji - izjavio je Tyson u razgovoru za Haute Living.

Dotaknuo se Tyson i problema oko promocije, odnosno mišljenja je da u ovoj priči za promotore nema mjesta.

OBRAT NA OTOKU Pivson Fury 'udara' po 12 krigli piva na dan: Borba ne postoji!

- Ne trebaju nam promotori. Promotori - što je promotor? Precijenjena 'cheerleadersica'? Borcima govore kako je sjajan: 'Da, najbolji si, sve ćeš ih pobijedit.' Što će nam oni? Osobno mi se sviđaju, ali što će vam netko u toj poslovnoj poziciji, netko tko će diktirati vaš posao? Onda moraš biti dobar prema njemu i ulizivati mu se jer je on šef? Ne. To ne bi trebalo raditi. Trebao bi pokupiti lovu i činiti što god želiš i ni s kim ne razgovarati, zar ne? - smatra Tyson koji je nešto kasnije dodao:

ČEKA SE PROTIVNIK 'Iron Mike' opet u ringu! Novi meč imat će krajem svibnja

- Želim da svi znaju da je borba Holyfielda i mene u igri, bit ću uspješan 29. svibnja.

Koji će od dvojice nekadašnjih teškaških prvaka biti bolji vjerojatno će se saznati za dva mjeseca, a bio bi to njihov prvi susret nakon dva nezaboravna okršaja.

U oba je, podsjetimo, pobjeda pripala 'The Real Dealu' koji je prvi put slavio 1996. tehničkim nokautom, a zatim je i godinu dana kasnije Tyson diskvalificiran zbog proslavljenog ugriza za uho.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 24.03.2021.

    Ovaj puta ce mu odgristi drugo uho 😆

  • bobiii 24.03.2021.

    Ameri su ovce,pa oni pune dvorane kečerima,zašto ne bi gledali boksačke umirovljenike? Tyson pametno uzima novac.

  • Exterminator 24.03.2021.

    Znači Hrga boksa protiv Holifieda tamo negdje 2022 ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare