Obavijesti

Sport

Komentari 18

Pivson Fury 'udara' po 12 krigli piva na dan: Borba ne postoji!

Pivson Fury 'udara' po 12 krigli piva na dan: Borba ne postoji!

Iako se spominjalo kako je samo pitanje vremena kad će Tyson Fury potpisati ugovor za meč protiv prvaka Joshue, došlo je do zaokreta. 'Sve dok ne bude datuma, borbe i brda love - borba ne postoji!', jasan je Fury

Dok boksački fanovi diljem svijeta željno iščekuju datum borbe između Tysona Furyja (32, 30-0-1) i Anthonyja Joshue (31, 24-1), izgleda da to neće biti tako brzo. Ili 'Gypsy King' u svom stilu zavlači organizatore i traži što veći ček, ili jednostavno - uživa.

Tysone, što još čekaš? Joshua i njegov tim potpisali ugovor za borbu, Furyjevi odugovlače
Tysone, što još čekaš? Joshua i njegov tim potpisali ugovor za borbu, Furyjevi odugovlače

- Prestao sam trenirati i na odmoru sam. Pijem između osam do 12 krigli piva na dan. No, ne jedem pa svoje kalorije dobivam preko alkohola. Trenirao sam i trenirao bez napretka, a sad sam ležeran - pojasnio je Fury za iFL TV.

Pokretanje videa ...

Tyson Fury o Filipu Hrgoviću 00:26

Naravno, Fury kaže da se u budućnosti vidi u borbi protiv Joshue, ali ona nije neizbježna. A onda je bacio još jednu 'bombu'.

- Ne otpisujte Wildera iz kombinacija, mogao bi on biti sljedeći na redu. Tko zna... Možda bismo mogli imati trilogiju... Puno se toga odvija iza kulisa i možda je Wilder idući - zaključuje 'Gypsy King'

'Hrgović je bolji od Huntera, a Joshua mu više paše nego Fury'
'Hrgović je bolji od Huntera, a Joshua mu više paše nego Fury'

Što sad? Tysonov promotor za američko tržište Bob Arum nedavno je izjavio kako su sve točke dogovorene i kako samo čekaju da se potpišu ugovori. A gdje je zapelo? To zna samo Tyson, a valjda ćemo uskoro saznati i mi. Bilo kako bilo, dok ne bude službeno ne možemo ništa govoriti.

Deontay Wilder v Tyson Fury - WBC Heavyweight Title

Spominjao se ugovor na dvije borbe pa na jednu borbu, sad se spominje i mogućnost borbe Furyja i Wildera? Onda bi očito pobjednik meča između našeg Filipa Hrgovića (28, 12-0) protiv Michaela Huntera (32, 19-1-1) trebao biti sljedeći Joshuin izazivač ako će Fury na 'Bronze Bombera'. Puno je tu opcija i jedan klasični 'ko tu koga' zaplet, a na rasplet ćemo pričekati dok Fury ne odluči.