Sport

Komentari 9

'Iron Mike' opet u ringu! Novi meč imat će krajem svibnja

'Iron Mike' opet u ringu! Novi meč imat će krajem svibnja

Protiv Jonesa Tyson se borio u Los Angelesu, u Staples centru, a iako su postojale ideje da se njih dvojica opet bore u Moskvi, od toga, čini se, neće biti ništa...

Zadovoljan sam. Runde su trajale dvije minute, ali je izgledalo kao da traju tri. Ovo ću ponoviti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tako je govorio Mike Tyson (54) u studenom kada se nakon 15 godina vratio u boksački ring. Dominirao je Iron Mike tijekom meča s Royom Jonesom Jr., ali mu je samo jedan od tri suca dao prednost. Drugi je, bizarno, išao u Royevu korist, a treći je rekao da je neodlučeno pa službenog pobjednika, kako su uostalom i najavljivali, nije bilo.

Pola godine kasnije Tyson bi opet trebao u ring. Nije još otkrio protivnika, ali jest datum i lokaciju.

- Krajem svibnja ponovno se borim, 29. ili 31., nešto tako, u istom ringu gdje si se ti borio posljednji put - rekao je Tyson u svom podcastu meksičkom prvaku Canelu Alvarezu koji se zadnji put borio na Hard Rock stadionu u Miamiju.

Protiv Jonesa Tyson se borio u Los Angelesu, u Staples centru, a iako su postojale ideje da se njih dvojica opet bore u Moskvi, od toga, čini se, neće biti ništa.

Inače, prema pisanju američkih i britanskih medija Tyson je za borbu zaradio 7,5 milijuna funti, a Jones Jr. triput manje, 2,5 milijuna funti. Tyson je i prije i nakon borbe kazao da će sav novac donirati u dobrotvorne svrhe.

Zna legendarni boksač kako je to nemati. Prije malo manje od 20 godina bio je pred bankrotom, ali oporavio se, uložio je u plantaže marihuane i zaradio bogatstvo...

Najčitaniji članci