To je to što me zanima!

U čast legendarnog novinara: Memorijalni turnir za Židaka

Pobjedu je odnijela ekipa AMK Sesvete koja je u finalu pobijedila 2-0 momčad Vunici. No to je i najmanje bitno. Na nekoliko sati cijelo mjesto živjelo je u štihu legendarnog novinara...
Vidi originalni članak

U pitomom okruženju prigorskih brega uz zvukove 'košulje plave' od Novih fosila, gdje je Tomislav Židak tesao svoje novinarske vještine, održan je malonogometni memorijalni turnir u čast legendarnog sportskog novinara koji je preminuo 2017. godine nakon duge i teške bolesti. 

Pobjedu je odnijela ekipa AMK Sesvete koja je u finalu pobijedila 2-0 momčad Vunici. No to je i najmanje bitno. Na nekoliko sati cijeli Vugrovec živio je u štihu legendarnog novinara. Cilj organizatora je ovako nešto organizirati svake godine kako bi i dalje živjeli lik i djelo Tome Židaka...

- Drago mi je da su ga se dečki sjetili, sve ovo sigurno bi mu bilo lijepo, rekla je njegova supruga gospođa Snježana, dok je unuk Lukas 'natjeravao' loptu po livadi predivnog Vugrovca gdje je njegov djed stasao u legendu hrvatskog novinarstva.

Nogomet, kapljica vina i fina 'klopa'. To smo vidjeli u Vugrovcu, a to je bilo sve što je legendarnom Tomislavu i trebalo.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 13.07.2019.

    A gde je puklin ja ga ne vidim

  • usvakomkukoljuimazita 12.07.2019.

    Pokojni Židak je bio mega profi u usporedbi sa većinom današnjih sportskih novinara . Subotom "iz Maksimirske šume " je bilo nešto posebno .. Obvezno štivo .. Dimenzija više! Imao je svojih mana , a tko ih nema ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare