Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

U čast legendarnog novinara: Memorijalni turnir za Židaka

Pobjedu je odnijela ekipa AMK Sesvete koja je u finalu pobijedila 2-0 momčad Vunici. No to je i najmanje bitno. Na nekoliko sati cijelo mjesto živjelo je u štihu legendarnog novinara...

Zagreb: Finale malonogometnog turnira Tomislav Židak
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
2 komentara

U pitomom okruženju prigorskih brega uz zvukove 'košulje plave' od Novih fosila, gdje je Tomislav Židak tesao svoje novinarske vještine, održan je malonogometni memorijalni turnir u čast legendarnog sportskog novinara koji je preminuo 2017. godine nakon duge i teške bolesti. 

Zagreb: Finale malonogometnog turnira Tomislav Židak | Autor: Slavko Midzor/PIXSELL Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Pobjedu je odnijela ekipa AMK Sesvete koja je u finalu pobijedila 2-0 momčad Vunici. No to je i najmanje bitno. Na nekoliko sati cijeli Vugrovec živio je u štihu legendarnog novinara. Cilj organizatora je ovako nešto organizirati svake godine kako bi i dalje živjeli lik i djelo Tome Židaka...

- Drago mi je da su ga se dečki sjetili, sve ovo sigurno bi mu bilo lijepo, rekla je njegova supruga gospođa Snježana, dok je unuk Lukas 'natjeravao' loptu po livadi predivnog Vugrovca gdje je njegov djed stasao u legendu hrvatskog novinarstva.

Zagreb: Finale malonogometnog turnira Tomislav Židak | Autor: Slavko Midzor/PIXSELL Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Nogomet, kapljica vina i fina 'klopa'. To smo vidjeli u Vugrovcu, a to je bilo sve što je legendarnom Tomislavu i trebalo.

Naši partneri pišu
Message