To je to što me zanima!

U Europi nitko ne okreće rezultat kao ovaj Dinamo!

Dvaput u nizu Dinamo je preokretao rezultatski minus, što nije uspjelo ni jednoj drugoj momčadi u Kupu Uefe. Uspjelo im je to protv Sparte i NEC-a
Vidi originalni članak

U 23. minuti susreta u Pragu Dinamo je bio na izlaznim vratima iz Europe. No Lovren i Badelj zabili su za preokret i Europa je stigla u Zagreb. Protiv NEC-a u 79. minuti ponovno je izgledalo sve izgubljeno. Bilo je 2-1 za goste.
- Nisam vjerovao da se možemo opet vratiti - rekao je Dejan Lovren, a njegovo mišljenje dijelila je cijela svlačionica.
- Ma pogledao sam prema gore i zapitao se: 'Pa je li moguće da ćemo ovo izgubiti?’ - kaže golman Ivan Kelava. Prema statistici, Dinamo se u posljednjih 18 godina u europskim utakmicama samo dvaput vratio iz rezultatskog minusa i na kraju pobijedio. Prije pet sezona na Maksimiru je gostovao Maribor. Do 60. minute vodili su 1-0, a onda su u samo tri minute Mijatović i Drpić preokrenuli rezultat. I potom protiv Hazara. Tako je bilo i na susretu s NEC-om. Osim toga, nijedna druga momčad u ostalim susretima Lige Uefe nije uspjela preokrenuti rezultat.
- Bojao sam se kod 2-1 jer se europske utakmice teško preokreću - rekao je Nikola Jurčević, Bilićev pomoćnik u hrvatskoj reprezentaciji.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Superman 24.10.2008.

    Podsječate me na turke na euru.Tako su oni ustajali iz mrtvih.

  • jesenjin 24.10.2008.

    ma tko to moze???dinamo zagreb samo:)....idemo dalje...

  • meedo 24.10.2008.

    Zaključak je da je dobro što su prodani Modrić,Dudu i ekipa.....da Dinamo ima njih umjesto Ibanjeza,Bole topa i ostalik likova bio bi naprašio NEC sa 5:0 i ne bi bilo ovakve drame,a ipak,fučkaš glatke pobjede,živimo za drame!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare