To je to što me zanima!

U Hajduku najgori oni od kojih puno očekuju - reprezentativci

Senijad Ibričić zadnji gol iz igre zabio je Zadru u kolovozu. Ivan Strinić je u krizi, a tek Jurica Buljat? Opet je izgubio glavu i nitko u 16 metara nije siguran kad je blizu
Vidi originalni članak

Veći problem od loših rezultata i krize koja potresa Hajduk, činjenica je da su u najgoroj formi oni od kojih se najviše i očekuje – redom reprezentativci.

Početak sezone obilježili su kiksevi Danijela Subašića, a kad se on ¨vratio u život¨, ¨pukli¨ su ostali. 

Prije svih Senijad Ibričić, koji je, osim iz penala AEK-u, zadnji put zabio još u kolovozu, Zadru. Njegove neprepoznatljive igre i neprikosnoveni status, izolirale su ga od suigrača u svlačionici.

Osim povremenih bljeskova, ni Anas Sharbini ničim ne opravdava uloženo. Dobro upućeni tvrde kako su njegov problem ¨čari splitskog noćnog života¨, kojima se nikako ne može othrvati.

Neprepoznatljiv je i Ivan Strinić, koji je u najdubljoj krizi. Njegove igre nisu ni sjena igara kojima je zaslužio status reprezentativca. No, za razliku od ostalih, Strinić to bar priznaje.

Poseban je slučaj Jurica Buljat. Od perspektivnog stopera ¨s problematičnom glavom¨, koji je u derbijima redovito dobijao crvene kartone, kod Poklepovića se preobrazio u pouzdanog igrača. No u zadnje vrijeme opet je ¨izgubio glavu¨. Dva skrivljena penala protiv Zenita u Poljudu, nastavljaju niz grešaka, i potvrđuju kako je i on u velikoj krizi.

Špaco Poklepović ustvrdio je prije dva tjedna kako bi mnogim njegovim igračima trebala pomoć sportskog psihologa. Možda je stvarno vrijeme da u Hajduku posegnu i za takvim rješenjem, jer igrači su u evidentnoj krizi.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • petrovcan333 06.11.2010.

    što ga više lome to ga više volite.... onda ga bome jako volite...

  • fantom1 06.11.2010.

    sve su to tatini sinovi koje zaboli i za hajduk i za stoljece dugu tradiciju a uz onakve navijace ko sta je torcida nikome nije svejedno i niko ne ostaje hladan....STO GA VISE LOME TO GA VOLIM JACE

  • fantom1 06.11.2010.

    NIAGARA........nemam rijeci....svaka ti cast...ja mislim da je velika greska sta su potrali spacu jer se neki tuze na umor ma utra bi ja njih da mi cili dan cijepaju drva..u pravu si kad kazes da su te razocarali i mene su..nitko od njih ne igra sa srcem...

Komentiraj...
Vidi sve komentare