Obavijesti

Sport

Komentari 8

U Hajduku najgori oni od kojih puno očekuju - reprezentativci

U Hajduku najgori oni  od kojih puno očekuju - reprezentativci
1

Senijad Ibričić zadnji gol iz igre zabio je Zadru u kolovozu. Ivan Strinić je u krizi, a tek Jurica Buljat? Opet je izgubio glavu i nitko u 16 metara nije siguran kad je blizu

VIDEO

Veći problem od loših rezultata i krize koja potresa Hajduk, činjenica je da su u najgoroj formi oni od kojih se najviše i očekuje – redom reprezentativci.

Početak sezone obilježili su kiksevi Danijela Subašića, a kad se on ¨vratio u život¨, ¨pukli¨ su ostali. 

Prije svih Senijad Ibričić, koji je, osim iz penala AEK-u, zadnji put zabio još u kolovozu, Zadru. Njegove neprepoznatljive igre i neprikosnoveni status, izolirale su ga od suigrača u svlačionici.

Osim povremenih bljeskova, ni Anas Sharbini ničim ne opravdava uloženo. Dobro upućeni tvrde kako su njegov problem ¨čari splitskog noćnog života¨, kojima se nikako ne može othrvati.

Neprepoznatljiv je i Ivan Strinić, koji je u najdubljoj krizi. Njegove igre nisu ni sjena igara kojima je zaslužio status reprezentativca. No, za razliku od ostalih, Strinić to bar priznaje.

Poseban je slučaj Jurica Buljat. Od perspektivnog stopera ¨s problematičnom glavom¨, koji je u derbijima redovito dobijao crvene kartone, kod Poklepovića se preobrazio u pouzdanog igrača. No u zadnje vrijeme opet je ¨izgubio glavu¨. Dva skrivljena penala protiv Zenita u Poljudu, nastavljaju niz grešaka, i potvrđuju kako je i on u velikoj krizi.

Špaco Poklepović ustvrdio je prije dva tjedna kako bi mnogim njegovim igračima trebala pomoć sportskog psihologa. Možda je stvarno vrijeme da u Hajduku posegnu i za takvim rješenjem, jer igrači su u evidentnoj krizi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja