To je to što me zanima!

U Hercegovinu sletio privatni zrakoplov, a u njemu je letio srebrni 'vatreni' iz Rusije

Rebić je nedavno potpisao za sedmi klub u svojoj karijeri. Za 1.5 milijuna eura prešao je iz Milana u Bešiktaš. U Mostar je najvjerojatnije došao po svoju djevojku Klaru Pinjuh
Vidi originalni članak

Sinoć oko ponoći u Mostarsku zračnu luku sletio je privatni zrakoplov čije je polazište bilo iz Istanbula. Stanovnici grada na Neretvi zapitali su se tko bi mogao privatnim avionom sletjeti u njihov grad. Odgovor je zapravo vrlo jednostavan. 

POTPISUJE ZA BEŠIKTAŠ Rebić sletio u Istanbul, navijači ga pozdravili i ogrnuli šalom

Mostarski zet, srebreni "vatreni" iz Rusije Ante Rebić (29) odlučio je posjetiti svoju djevojku Klaru Pinjuh s kojom je u vezi već nekoliko godina.

ODLAZI IZ MILANA Srebrni 'vatreni' ima novi klub, platit će ga tek 2 milijuna eura

- Riječ je o privatnom letu iz Istanbula, sletio je kod nas na par sati, a oko ponoći je trebao otiči iz Mostara. Primamo često privatne letove. Dolaze poslovni ljudi, sportaši, poznate osobe...- rekao je za portal Hercegovina.info direktor zračne luke u Mostaru Marko Đuzel.

Rebić je odnedavno novi igrač Bešiktaša u koji je prešao iz Milana za 1,5. milijuna eura.

Srebrnog 'vatrenog' u Istanbulu su dočekali vatreni navijači i odmah mu oko vrata stavili crno-bijeli šal. Turski prvoligaš Bešiktaš bit će njegov sedmi klub u profesionalnoj karijeri, nakon što je prethodno nosio dresove Splita, Leipziga, Fiorentine, Hellas Verone, Eintracht Frankfurta i Milana.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • pile2244 06.08.2023.

    I sad je bolji i skuplji od Oršića

  • neno8 06.08.2023.

    Ima se,meže se

  • blacknight 05.08.2023.

    iz Bešiktaša u Milan!!!!??? stvarno,svakakvi ovdje rade...

Komentiraj...
Vidi sve komentare