To je to što me zanima!

U manjini su: Peter Crouch i njegov otac vole vuvuzele

Mislim da su vuvuzele briljantne. Čak i moj tata ima jednu. Trubio je njome do jedan sat ujutro nakon utakmice protiv SAD-a, rekao je Crouch
Vidi originalni članak

Napadač engleske nogometne reprezentacije Peter Crouch dao je izjavu koja prilično odudara od onih koje su dolazile prošlih dana sa Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici. Većina je nogometaša, naime, o vuvuzelama, afričkim trubama kojima domaći navijači nemilosrdno buče od prve do posljednje minute utakmica, pričala u izrazito negativnom kontekstu. Crouch je drukčijeg mišljenja.
- Mislim da su vuvuzele briljantne. Čak i moj tata ima jednu. Trubio je njome do jedan sat ujutro nakon naše utakmice protiv SAD-a - pun je oduševljenja pričao napadač Tottenhama.
- Vuvuzele stvaraju dobru atmosferu. Drugačije su od stvari na koje smo navikli u Engleskoj, ali su u Africi iznimno popularne- dodao je.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • arcanius 16.06.2010.

    nisu problem vuvuzele nego ritam puhanja.... nema ga!.... a ton je jako sličan onim navijačkim trubama koje smo imali na Europskom.... tako da ne komplicirajte....

  • JAX 16.06.2010.

    ma baš su super

  • ivan2005 16.06.2010.

    boli njega k...... krauči ima dobru drocu...ko još mislin na te vuvuzele kako li već

Komentiraj...
Vidi sve komentare