To je to što me zanima!

U prijenosu uživo ispalio: Pa jel ovo najizazovnija oprema ikad?

Komentator engleskog BT Sporta je, prenoseći meč Sorana Cirstee na Samsung Openu u švicarskom Luganu, u izravnom prijenosu glasno ispalo: Pa jel' ovo najizazovnija oprema ikad?!
Vidi originalni članak

Sorana Cirstea je 93. tenisačica svijeta. Rumunjka, 29 godina. Najbolji je WTA ranking imala sredinom 2013. kada je bila 21. na svijetu, igrala i četvrtfinale Roland Garrosa.

Kao profesionalka na Touru je od 2006. Njen se tenis često opisuje kao atraktivan jer s crte jakim i dubokim loptama traži izravne poene. Takav pristup podrazumijeva rizik pa često ima i velik broj neforsiranih pogrešaka i velik broj 'winnera'.

Da kod Cirstee nije atraktivan tek tenis nego i sama tenisačica svjedoče njene fotografije, a i uzvik komentatora engleskog  BT Sporta koji je, prenoseći njen meč sa Slovenkom Polonom Hercog na Samsung Openu u švicarskom Luganu, u izravnom prijenosu glasno ispalo: "Pa jel ovo najizazovnija oprema ikad"?!

Ovih dana Sorana Cirstea je u polufinalu WTA turnira u Nürnbergu, a iz Njemačke će u Pariz gdje ju čeka nastup na Roland Garrosu.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • zile29 25.05.2019.

    Mmmmmmmmm😁😁

  • 24.05.2019.

    odlična je zenska zgodna i sexy

  • ab ovo 24.05.2019.

    jbg, a ja cijeli život gledam nogomet...

Komentiraj...
Vidi sve komentare