To je to što me zanima!

U Realu su bijesni jer se ždrijeb ponavljao: Ovo je skandalozno!

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez protivio se ponavljanju ždrijeba te smatra da se njihov par nije trebao poništiti. Prvotno su ih spojili s Benficom, a sada ih čeka PSG
Vidi originalni članak

Tijekom izvlačenja parova osmine finala na ždrijebu Lige prvaka, Uefa je napravila veliki propust zbog čega su bili primorani isti ponoviti. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Madrid prvotno su spojili s portugalskom Benficom, a prema ponovljenom ždrijebu 'kraljevi' će igrati protiv PSG-a. To se naravno nije svidjelo predsjedniku Reala Florentinu Perezu, treneru Carlu Ancelottiju i ostalima koji su ždrijeb opisali 'skandaloznim'.

OSMINA FINALA LP Ove su parove kuglice spojile u Nyonu! Uefa poništila ždrijeb

Naime, na ždrijebu su izvukli par Villarreal - Manchester United, a isti je neregularan jer su se obje momčadi već sastale u grupnoj fazi. Voditelj je par poništio, a 'žuta podmornica' za protivnika je dobila Manchester City. Uslijedila je greška na grešku jer su 'crvene vragove' izostavili iz ždrijeba nakon što su izvukli Atletico Madrid koji je u konačnici podnio žalbu. 

Čelnici Real Madrida pobjesnili su nakon ponovnog izvlačenja jer smatraju da se regularno izvučeni parovi nisu trebali mijenjati. Real je bio jedini klub čiji je ždrijeb s Benficom bio čist, a na kraju su ga poništili te im je novim ždrijebom dodijeljen PSG. 

VELIKA POGREŠKA VIDEO Skandal na ždrijebu Lige prvaka: Pomiješali su kuglice, morali ponovno izvlačiti parove

Iz Reala smatraju kako je to nedopustivo te su europsku krovnu nogometnu organizaciju optužili za debakl, a Perez je odmah nakon prijedloga o novom ždrijebu jasno dao do znanja da se protivi ponovnom izvlačenju. Kontroverzni događaj mogao bi  dodatno zaoštriti odnose između Madrida i Uefe nakon projekta Superlige.

Parovi osmine finala Lige prvaka:

  • Salzburg (Austrija) - Bayern (Njemačka)
  • Sporting (Portugal) - Manchester City (Engleska)
  • Benfica (Portugal) - Ajax (Nizozemska)
  • Chelsea (Engleska) - Lille (Francuska)
  • Atletico (Španjolska)  - Manchester United (Engleska)
  • Villarreal (Španjolska) - Juventus (Italija)
  • Inter (Italija) - Liverpool (Engleska)
  • PSG (Francuska) - Real Madrid (Španjolska)
Idi na 24sata

Komentari 47

  • PredragKišurek 13.12.2021.

    Ako nije bilo ok zašto ne ponoviti.Sve dok ljudi rade uvjek će biti grešaka.Nebranim nikog a pogotovo ove mafijaše.Real bi htio da dobije ako može našu Istru.Izvukli su pogrešnog protivnika ponovo PSG pobjedite i nikom ništa kukanje ne pomaže.

  • nokia8 13.12.2021.

    Kao navijacu RM mi je drago sto je to PSZ a ne Benfika. Da vidimo sad kako igramo malo jace utakmice, posto smo od odlaska Ronalda bili uzas. Ako pobedimo PSZ imao sansu i za titulu, a plus ce da izbacimo lesija sto bi bilo super.

  • lakers32 13.12.2021.

    Real o poštenju!! Pola LP osvojili na prevaru

Komentiraj...
Vidi sve komentare