Sport

Komentari 47

U Realu su bijesni jer se ždrijeb ponavljao: Ovo je skandalozno!

U Realu su bijesni jer se ždrijeb ponavljao: Ovo je skandalozno!

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez protivio se ponavljanju ždrijeba te smatra da se njihov par nije trebao poništiti. Prvotno su ih spojili s Benficom, a sada ih čeka PSG

Tijekom izvlačenja parova osmine finala na ždrijebu Lige prvaka, Uefa je napravila veliki propust zbog čega su bili primorani isti ponoviti. 

Madrid prvotno su spojili s portugalskom Benficom, a prema ponovljenom ždrijebu 'kraljevi' će igrati protiv PSG-a. To se naravno nije svidjelo predsjedniku Reala Florentinu Perezu, treneru Carlu Ancelottiju i ostalima koji su ždrijeb opisali 'skandaloznim'.

Naime, na ždrijebu su izvukli par Villarreal - Manchester United, a isti je neregularan jer su se obje momčadi već sastale u grupnoj fazi. Voditelj je par poništio, a 'žuta podmornica' za protivnika je dobila Manchester City. Uslijedila je greška na grešku jer su 'crvene vragove' izostavili iz ždrijeba nakon što su izvukli Atletico Madrid koji je u konačnici podnio žalbu. 

Čelnici Real Madrida pobjesnili su nakon ponovnog izvlačenja jer smatraju da se regularno izvučeni parovi nisu trebali mijenjati. Real je bio jedini klub čiji je ždrijeb s Benficom bio čist, a na kraju su ga poništili te im je novim ždrijebom dodijeljen PSG. 

Iz Reala smatraju kako je to nedopustivo te su europsku krovnu nogometnu organizaciju optužili za debakl, a Perez je odmah nakon prijedloga o novom ždrijebu jasno dao do znanja da se protivi ponovnom izvlačenju. Kontroverzni događaj mogao bi  dodatno zaoštriti odnose između Madrida i Uefe nakon projekta Superlige.

Champions League - Round of 16 Draw

Parovi osmine finala Lige prvaka:

Najčitaniji članci