Sport

Komentari 85

VIDEO Skandal na ždrijebu Lige prvaka: Pomiješali su kuglice, morali ponovno izvlačiti parove

VIDEO Skandal na ždrijebu Lige prvaka: Pomiješali su kuglice, morali ponovno izvlačiti parove

Atletico Madrid žalio se na veliku pogrešku Uefe prilikom ždrijeba osmine finala Lige prvaka, a krovna europska nogometna organizacija odlučila je napraviti presedan i ponoviti ždrijeb

Kako ste mogli izvući Manchester United protiv Villarreala, a onda ga maknuti kao mogućeg protivnika Atletico Madrida iako je sve regularno u njihovom susretu, pitaju se mnogi na društvenim mrežama nakon kontroverznog ždrijeba osmine finala Lige prvaka u švicarskom Nyonu.

Nikome nije bilo jasno što se događa, Andrej Aršavin koji je otvarao kuglice u nevjerici je pročitao ime 'crvenih vragova', a organizatori su samo glatko odbacili taj papirić i nastavili s izvlačenjem. Vezala se greška na grešku, nedugo nakon toga engleski klub nije bio označen kao mogući ždrijeb momčadi s Wanda Metropolitana - jer su se vodili kao već izvučeni. 

Odmah su krenule teorije zavjere kako je sve namješteno jer su radi marketinga u Uefi ciljano za kraj ostavili dvoboj Cristiana Ronalda Lionela Messija. Bilo kako bilo parovi su izvučeni te ih možete pročitati na kraju članka, a velika se pogreška dogodila na ždrijebu te se svakako čeka objašnjenje od krovne europske nogometne organizacije.

Atletico Madrid se žalio Uefi, a krovna europska nogometna organizacija odlučila je da će se ždrijeb ponoviti u 15 sati isti dan te izvukla nove parove.

PRVI ŽDRIJEB

Benfica (Por) - Real Madrid (Špa)
Villarreal (Špa) - Manchester City (Eng)
Atletico Madrid (Špa) - Bayern (Njem)
Salzburg (Aus) - Liverpool (Eng)
Inter (Ita) - Ajax (Niz)
Sporting (Por) - Juventus (Ita)
Chelsea (Eng) - Lille (Fra) 
PSG (Fra) - Manchester United (Eng)

PONOVLJENI ŽDRIJEB

Salzburg (Aus) - Bayern (Nje)
Sporting (Por) - Manchester City (Eng)
Benfica (Port) - Ajax (Niz)
Chelsea (Eng) - Lille (Fra)
Atletico (Špa)  - Manchester United (Eng)
Villarreal (Špa) - Juventus (Ita)
Inter (Ita) - Liverpool (Eng)
PSG (Fra) - Real Madrid (Špa)

Najčitaniji članci