To je to što me zanima!

U Rijeku stižu strani trener i iskusni španjolski veznjak...

Na Kvarner stiže Španjolac koji bi i staturom i već određenim međunarodnim iskustvom trebao biti jedan od onih koji će u sljedećoj sezoni donijeti daleko više balansa u igri
Vidi originalni članak

Navijači Rijeke nenavikli su da 10 dana ne znaju tko je trener njihovog kluba i da tijekom prijelaznog roka broje igrače samo u rubrici odlasci.

POGLEDAJTE VIDEO: Josip Drmić potpisao za Dinamo

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lagano komešanje navijačkog puka iz tih je razloga razumljivo, ali istodobno neke prevelike brige nema jer navijači znaju da je Rijeka u proteklom deseteljeću bezbroj puta dokazala kako zna složiti i momčad i struku za ostanak u vrhu hrvatskog nogometa.

Nakon dva sjajna petogodišnja ciklusa od sljedeće sezone kreće novo, treće poglavlje Miškovićeve Rijeke koja će biti puna mladih igrača (21-25 godina) s nekoliko rutinera i daleko više oslonjenija na kolektiv nego inidividualne bljeskove kao što je to bilo protekle sezone.

Nakon proširenja kadra dovođenjem 20-godišnjeg krilnog napadača Filipa Dujmovića iz Jaruna, u četvrtak prijepodne na Rujevici bi trebalo biti predstavljeno prvo u nizu ljetnih pojačanja.

Najveći remont potreban je veznom redu i obrani pa se na Kvarneru očekuje - zadnji vezni. U klubu nikoga ni pod prijetnjom oružjem ne možete nagovoriti da otkrije koji detalj više, ali ako su inače pouzdani izvori opet točni...

Riječ je o španjolskom veznjaku koji bi i staturom i već određenim međunarodnim iskustvom trebao biti jedan od onih koji će u sljedećoj sezoni donijeti daleko više balansa u igri momčadi čija je propusnost prošle sezone bila nespojiva s borbom za trofeje.

A što se trenera tiče, situacija se mijenja iz dana, ali krajem ovog ili početkom sljedećeg tjedna i to će ime biti poznato, a po svemu sudeći nastavit će se niz započet s Matjažom Kekom: stranac (Kek), domaći trener (Bišćan), stranac (Rožman), domaći trener (Tomić)... Stranac.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • rijeka00 09.06.2022.

    ne brinem se ja za Rijeku,godinama u vrhu,i u Europi...ajmo Rijeko,ajmo Miško!!

  • ForzaFiumeFOF 09.06.2022.

    U pregovorima sa škotom koji trenutno vodi Dunde Utd. relativno mlad, imao uspješnu sezonu...

  • Ivan8102 09.06.2022.

    pakuj kofere, napravi shoping centar na rujevici i vrati rijku na kantridu, dosta je bilo tvog prodavanja magle.

Komentiraj...
Vidi sve komentare