To je to što me zanima!

U Rusiji čak 43,5 posto igrača zna za namještanje utakmica!

Poražavajuća statistika je u Rusiji, domaćinu svjetskog nogometnog prvenstva 2018. godine, gdje nevjerojatnih 43,5 posto igrača zna da se namještaju utakmice
Vidi originalni članak

Međunarodni sindikat nogometnih profesionalaca napravio je istraživanje među 1000 igrača južne i istočne Europe o tome koliko znaju o namještanju utakmica u svojim zemljama. Istraživanje je pokazalo da ukupno 23,6 posto igrača iz istočne i južne Europe zna za namještanje utakmica!

BBC otkriva kako je 11,9 posto igrača došlo u kontakt s ljudima koji se bave tim nečasnim radnjama i koji su od njih tražili da utječu na rezultat, a ta se brojka u Grčkoj penje na čak 30,3 posto.

No, poražavajuća statistika je u Rusiji, domaćinu svjetskog nogometnog prvenstva 2018., gdje 43,5 posto igrača zna da se namještaju utakmice.

Inače, svaki četvrti ispitani priznao je da ne dobiva na vrijeme plaću.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • FranoLukanović 09.02.2012.

    ima raznih vrsta namijestanja...namijestanje izmedju prijateljskih klubova,gdje obicno i u pravilu podijele po tri boda (osim ako zadnja tekma ne odlucuje nista).....namijestanje ako ako je u interesu oba kluba da prodju dalje......i zadnje ,sto je ujedno i najgore,gdje mafijaski lobi odlucuje tko ce dobiti a tko izgubiti....pa ljudi moji ja cu sa 10000 tisuca eura u BiH namjestiti najmanje dvije utakmice,znajuci da jedan prosjecni igrac tamo zaradjuje 1000 eura za jedan mjesec (jos ako dobije placu na vrijeme)

  • sirovinakac 08.02.2012.

    ma svi znaju za namjstanje samo se boje reci da ih nebi mrak pojeo

  • croat25 08.02.2012.

    nema više "sigurnih" parova na kladionici..osim ako nemaš "dojavu",pa kasnije ideš u zatvor :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare