To je to što me zanima!

Dance čeka pakao! Dosad je prodano preko 20 tisuća karata

Zbog kazne Uefe neće se prodavati jugoistočni sektor od 1500 mjesta, a otprilike toliko mjesta ostat će prazno zbog tampon zone između gostujućih i domaćih navijača na sektoru B
Vidi originalni članak

Od jutra su se počele stvarati gužve na prodajnim mjestima ulaznica za utakmicu Hajduka i Brondbyja. Zbog neizvjesnosti hoće li se igrati pred punim tribinama ili bez gledatelja, ulaznice su se počele prodavati tek u ponedjeljak popodne što je stvorilo dodatne gužve.

Danas do 13 sati ukupno je prodano 20,370 ulaznica, odnosno 14,500 ulaznica i 5,870 pretplate. Istoka i sjevera više nema u prodaji, a karte se prodaju brzinom od 1800 ulaznica na sat vremena.

Obzirom da se zbog kazne Uefe neće prodavati jugoistočni sektor s oko 1500 mjesta te da će otprilike toliko mjesta ostati prazno zbog tampon zone između gostujućih i domaćih navijača na sektoru B, računa se da bi kapacitet Poljuda za ovu utakmicu trebao biti oko 30 tisuća mjesta.

Obzirom na tempo prodaje ulaznica i redove koji se stvaraju, izvjesno je kako bi Poljud trebao biti dobro popunjen, odnosno kako će vjerojatno biti rasprodane sve raspoložive ulaznice. Iz Hajduka upućuju sve navijače da koriste mogućnosti poput učlanjenja u klub i online kupnje ulaznica te pretplata jer za 3. pretkolo je u slučaju kupnje pretplate ulaznica besplatna.

Zanimljivo je napomenuti kako su na klupskoj blagajni unutar stadiona u sat i pol dugom redu čekali brojni poznati igrači Hajduka poput Zorana Vujovića, Hrvoja Vejića, Nikice Cukrova, Mate Bilića, pa čak i pomoćni trener prve momčadi Vik Lalić. Došao je u red kako bi kupio ulaznicu za obitelj i prijatelje.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • POTPEC 01.08.2017.

    Temperatura i pun Poljud će toliko fascinirati danske igrače, da će sigurno igrati slabije 30 %, ato je velika prednost Hajdukova. Uz to Hajdukov dišpet i navijači su ti koji tribaju dobiti utakmicu i odvesti nas dalje.

  • Joker123 01.08.2017.

    Ajmoooooo

  • marinr 01.08.2017.

    Danci su bolja ekipa i bliže su prolazu. Ne može se dati gol iz gledališta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare