Obavijesti

Sport

Komentari 57

Dance čeka pakao! Dosad je prodano preko 20 tisuća karata

Dance čeka pakao! Dosad je prodano preko 20 tisuća karata
1

Zbog kazne Uefe neće se prodavati jugoistočni sektor od 1500 mjesta, a otprilike toliko mjesta ostat će prazno zbog tampon zone između gostujućih i domaćih navijača na sektoru B

VIDEO

Od jutra su se počele stvarati gužve na prodajnim mjestima ulaznica za utakmicu Hajduka i Brondbyja. Zbog neizvjesnosti hoće li se igrati pred punim tribinama ili bez gledatelja, ulaznice su se počele prodavati tek u ponedjeljak popodne što je stvorilo dodatne gužve.

Danas do 13 sati ukupno je prodano 20,370 ulaznica, odnosno 14,500 ulaznica i 5,870 pretplate. Istoka i sjevera više nema u prodaji, a karte se prodaju brzinom od 1800 ulaznica na sat vremena.

Danas do 13:00 sati je prodano: UKUPNO: 20.370 ulaznica (14.500 ulaznica + 5.870 pretplata) ISTOKA I SJEVERA VIŠE NEMA U PRODAJI (osim malog broja mjesta koja se još čuvaju lanjskim pretplatnicima)

Posted by HNK Hajduk Split on Tuesday, August 1, 2017

Obzirom da se zbog kazne Uefe neće prodavati jugoistočni sektor s oko 1500 mjesta te da će otprilike toliko mjesta ostati prazno zbog tampon zone između gostujućih i domaćih navijača na sektoru B, računa se da bi kapacitet Poljuda za ovu utakmicu trebao biti oko 30 tisuća mjesta.

Obzirom na tempo prodaje ulaznica i redove koji se stvaraju, izvjesno je kako bi Poljud trebao biti dobro popunjen, odnosno kako će vjerojatno biti rasprodane sve raspoložive ulaznice. Iz Hajduka upućuju sve navijače da koriste mogućnosti poput učlanjenja u klub i online kupnje ulaznica te pretplata jer za 3. pretkolo je u slučaju kupnje pretplate ulaznica besplatna.

Zanimljivo je napomenuti kako su na klupskoj blagajni unutar stadiona u sat i pol dugom redu čekali brojni poznati igrači Hajduka poput Zorana Vujovića, Hrvoja Vejića, Nikice Cukrova, Mate Bilića, pa čak i pomoćni trener prve momčadi Vik Lalić. Došao je u red kako bi kupio ulaznicu za obitelj i prijatelje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica