To je to što me zanima!

Mamić potpisuje Šimunića, a Hajduk tvrdi: To su obmane

Zdravko Mamić ne želi očito ništa prepustiti Hajduku, pa tako ni igrača koji je bio na pragu potpisa za 'bile'. Čini se kako će Joe Šimunić na kraju ipak obući 'modri' dres
Vidi originalni članak

Sutra negdje u Europi potpisujem ugovor sa Šimunićem, najavio je Zdravko Mamić.  

Naime igrač, koji je konačno riješio pitanje svog statusa u njemačkom Hoffenheimu, rekao je kako će njegov novi klub postati Hajduk. Predsjednik 'bilih' Hrvoje Maleš odletio je po igrača u Njemačku no čini se da je avionsku kartu platio uzalud.

Zdravko Mamić u dva je navrata pokušao pridobiti Šimunića. Igrač je prvotno odbio ponudu od 800.000 eura po sezoni. Beznačajan problem za Zdravka Mamića koji je tada na stol stavio ugovor od 1,2 milijuna eura po sezoni.

Da li je to bilo dovoljno kako bi uvjerio igrača i natjerao ga da prekrši obećanje dano Hajduku očito zna samo Zdravko Mamić, koji je za treći dnevnik HRT-a izjavio kako sutra potpisuje ugovor sa Šimunićem.

- Ovo nije pobjeda samo za Zagreb i Dinamo, ovo je pobjeda za cijelu Hrvatsku. Sutra negdje u Europi potpisujem ugovor sa Šimunićem.

Dok Dinamo obećaje navijačima dolazak Šimunića iz Hajduka su se oglasili službenim priopćenjem oko glasina koje ga žele u Dinamu.

Hrvoje Maleš, kako stoji u priopćenju, već je u petak postigao dogovor s Hoffenheimom oko dovođenja igrača. U Hajduku vjeruju da će igrač ispoštovati dogovor.

'Pojedinci svojim izjavama obmanjuju javnost. Hajduk ima dogovor s Josipom Šimunićem oko njegovog prelaska u Hajduk, a sada se javljaju pojedinci koji pokušavaju sabotirati već dogovoreni transfer', stoji na službenim stranicama Hajduka.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • jdn 24.08.2011.

    Tradicija senastavlja sa dovodjenjem u nasu ligu,valjda se tako ovo zove sto imamo,isluzeni polu igraca. Kada ne mogu nigdje onda dodju kod nas jos koju godinu lagano kroz zajebanciju kao na rekreaciji. Puna su im usta domoljublja i Hrvatske itd. Ali neka nam dodju pa da se malo i mi smijemo. Sretno ti bilo ma gdje dosao.

  • kodakisemoguisprat 24.08.2011.

    nevjerojatni su ti purgerčići. jučer dok je pisalo da šimunić ide u hajduk za istog su masovno komentirali da im ne treba starac, da je već dvije godine samo rezerva (a kao vida nije bio), da bi u dinamu bio samo rezerva, a danas kad piše da će u dinamo odma je najbolji obrambeni igrač, veliko pojačanje za ligu prvaka. samo pazite da sutra ne bude opet pljuvaona po njemu i da opet bude ništ koristi. moje mišljenje kao hajdukovca je da nek ide u dinamo. Kao prvo težak je karakter i Hajduku ne treba pored Miličevića i Anasa još jedan teški karakter. Kao drugo stalno ponavljam da se Hajduk treba okrenuti Dalmatinskom bazenu i svojoj djeci i onda će opet biti nedodirljiv u HNL i opet će se igrati 1/4 finale lige prvaka, ali samo sa svojom djecom.

  • Droid_1 24.08.2011.

    Rasprodaja: "RUKAVINA" - sezonsko snjiženje- 80%

Komentiraj...
Vidi sve komentare