Obavijesti

Sport

Komentari 71

Mamić potpisuje Šimunića, a Hajduk tvrdi: To su obmane

Mamić potpisuje Šimunića, a Hajduk tvrdi: To su obmane
1

Zdravko Mamić ne želi očito ništa prepustiti Hajduku, pa tako ni igrača koji je bio na pragu potpisa za 'bile'. Čini se kako će Joe Šimunić na kraju ipak obući 'modri' dres

VIDEO

Sutra negdje u Europi potpisujem ugovor sa Šimunićem, najavio je Zdravko Mamić.  

Naime igrač, koji je konačno riješio pitanje svog statusa u njemačkom Hoffenheimu, rekao je kako će njegov novi klub postati Hajduk. Predsjednik 'bilih' Hrvoje Maleš odletio je po igrača u Njemačku no čini se da je avionsku kartu platio uzalud.

Zdravko Mamić u dva je navrata pokušao pridobiti Šimunića. Igrač je prvotno odbio ponudu od 800.000 eura po sezoni. Beznačajan problem za Zdravka Mamića koji je tada na stol stavio ugovor od 1,2 milijuna eura po sezoni.

Da li je to bilo dovoljno kako bi uvjerio igrača i natjerao ga da prekrši obećanje dano Hajduku očito zna samo Zdravko Mamić, koji je za treći dnevnik HRT-a izjavio kako sutra potpisuje ugovor sa Šimunićem.

- Ovo nije pobjeda samo za Zagreb i Dinamo, ovo je pobjeda za cijelu Hrvatsku. Sutra negdje u Europi potpisujem ugovor sa Šimunićem.

Dok Dinamo obećaje navijačima dolazak Šimunića iz Hajduka su se oglasili službenim priopćenjem oko glasina koje ga žele u Dinamu.

Hrvoje Maleš, kako stoji u priopćenju, već je u petak postigao dogovor s Hoffenheimom oko dovođenja igrača. U Hajduku vjeruju da će igrač ispoštovati dogovor.

'Pojedinci svojim izjavama obmanjuju javnost. Hajduk ima dogovor s Josipom Šimunićem oko njegovog prelaska u Hajduk, a sada se javljaju pojedinci koji pokušavaju sabotirati već dogovoreni transfer', stoji na službenim stranicama Hajduka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 71

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!
FINALE EUROPSKE LIGE

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!

Josip Stanišić počeo je utakmicu za Bayer, ali je izašao već na poluvremenu, dok je Mario Pašalić u igru ušao u 57. minuti. Heroj susreta je Nigerijac Lookman koji je s tri gola uništio Xabijevu momčad
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana