To je to što me zanima!

U stravičnoj nesreći na motoru poginuo MMA borac I. Vranko

Prema svjedocima nesreće u općini Kloštar Podravski, na cesti prema Đurđevcu, mladić je na zadnjem kotaču pretjecao kamione. Fightsite piše da se radi o Ivici Vranku, perspektivnom MMA borcu
Vidi originalni članak

Razbacani dijelovi motora u plamenu, kaciga 50 metara od mjesta gdje je motor udario u most i beživotno tijelo mladića. Samo koji trenutak prije, vozeći se velikom brzinom u smjeru Đurđevca, I.V. (31) izgubio je kontrolu i sletio s ceste.

DETALJI TRAGIČNE NESREĆE 'Motor odletio 150 metara od mjesta gdje se zabio u most...'

Motociklom je udario u most prilaza kuće, potom u stup javne rasvjete, a zatim i u ogradu kuće. Motor je pronađen 150 metara od mjesta udara. Prema izjavi svjedoka nesreće, mladić je na zadnjem kotaču pretjecao dva kamiona.

- Kako ih je prestigao tako je prejako spustio motor natrag. S prednjim djelom je lupio o pod i odletio na stranu - rekao je užasnuti očevidac, dodavši kako su na teren prvi izašli vatrogasci s jednim kolima, iza njih je došla policija.

Za mladića, nažalost, nije bilo spasa. 

Preminuo je na mjestu.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Perspektivni MMA borac

Fightsite, specijalizirani hrvatski portal koji prati borilačke sportove, piše kako se radi o MMA borcu, Ivici Vranku.

UŽAS KOD KLOŠTRA PODRAVSKOG Poginuo motorist: 'Na zadnjem kotaču je pretjecao kamione...'

Ivica je bio sjajan hrvač i perspektivan MMA borac, član Zagrebačkog ATT-a. Nastupio je na FFC Futuresu u Opatiji 2014. godine. Imao je potencijal postati vrhunski borac, ali zbog ozljeda je proteklih godina bio izvan borilišta.

POGLEDAJTE VIDEO

 

Idi na 24sata

Komentari 107

  • ha eto 21.04.2018.

    Perspektivan a 31 godina, e kuda ovaj svijet ide

  • Andrej ZG 21.04.2018.

    Najbolji su mi ovi kaj o mrtvom decku pisu retardirane komentare i osuduju ga.alooooo ljudi decko je poginuo.to nije preseravanje vec adrenalin.motori su brzi i svatko ko ga vozi nije ga kupio da se vozi 80 na sat.R.I.P. vozacu i sucut obitelji!!

  • 21.04.2018.

    kad napisem da zalim samo bolesne i nemocne a budale ne zalim pobrisu mi komentar.... nije mi jasno zasto? sta je u ovom slucaju vozac morora?

Komentiraj...
Vidi sve komentare